Senioriosaston kanssa käytiin VAU:n järkkäämissä rallytokokisoissa 5.11. Ihana on kyllä käydä näitä lähikisoja, mihin ajaa kotoa sen 15min.! Nytkin kävin luokkien välissä kotona ja sitten vielä kauppareissulla kävin erikseen hakemassa Skippyn kisakirjan.

Nyt jätin loppusakin kotiin ja päätin itse keskittyä ja olla koirien arvoinen ohjaaja. Aamusta aloitettiin ALO-luokalla. Lupasin Figolle, että tällä kertaa en sössi siltä palkintopallipaikkaa, vaan kuinkas kävikään... Kävin radan huolella läpi ja olin kyllä ihan keskittynytkin, eniten nautin Figon kanssa kisapaikalla olemisesta ja ennen suoritusta lämppäradalla hömppäämisestä. Setämies oli taas niin kovin liikkis, ihan tärkeänä ja onnellisena. Ratakin meni hyvin ja ajatelin että ei tullut mitään isoja mokia. Mutta -10p. oli kuitenkin tullut peruutuksessa mun askelpituudesta. Eli sössimpä kuitenkin Figolta podiumpaikan, höh. Setämies itse otti vaan -1p. kontaktivirheen (osui minuun). Eli ei rallyssakaan aina ilmaiseksi pisteitä tule ;) Kuitenkin RTK1 -koulari 89 pisteellä, "Hieno kontakti, hyvää työtä!"

Päällimmäisenä jäi kuitenkin mieleen se kiva tekemisen fiilis ja Figon lautasen kokoisina mua koko radan ajan napittavat silmät, kun hällä oli TEHTÄVÄ <3 Figon suorituksen jälkeen kävin pikasesti hallissa Skippynkin kanssa hakemassa hyvää asennetta. Sitten pyörähdin kotona ja takaisin hallille ekan AVO-radan kimppuun. Taas koitin ite tsempata.

Rataantutustumisen jälkeen käytiin hallissa vähän hyvän mielen hömpöttelyt tekemässä ja Skippy vielä hetkeksi autoon. Sitten suorittamaan. Meitä edeltävä koira tusasi radalla ehkä 10min., joten piti laittaa Koponen vielä sivummalle pötköttämää. Sain sen pysymään rentona ja avoimena odotteluajan sekä radallakin. Ja se oli päivän tavoite tätieläimen kanssa! Ajattelin koko ajan, että pisteistä viis, kuhan olisi kivaa yhdessä kahden vähän huonomman kisan jälkeen. Saldoksi tuli 96 pistettä, jossa tässäkin -3p. mun piikkiin, eli ohjaajavirhe (mistä lie tulikin, en tiedä?). Sijoitus taisi olla 4./28, "Kaunis kontakti, taitava koira".

rallysennut.jpg
Näiden kahden kanssa on kyllä niin hauskaa&leppoisaa olla kisoissa <3 Tähän elämäntilanteeseen just sopivaa aktiviteettia niin mulle kuin senioreillekin. Sellaseen "vakavampaan" harrastamiseen ei nyt oikein olisi resursseja... näin saa edes vähän pysyä koiraharrastuksessa mukana. Meillä on nyt mukava treeniryhmäkin Heinolassa, joten se on samalla sellaista omaa aikaa hyvässä seurassa noin muutoinkin. Josko sitten joskus(?!) vielä oma PK-koira..!

Vähän terveysjuttuja -tai oikeammin huoltohommia. Skippy kävi uudella tuttavuudella käsiteltävänä 24.10. Tai onhan Heli (*KLIK*) vanha tuttu treenirintamalta, mutta ekaa kertaa nähtiin näissä merkeissä. Skippy sai nauttia tunnin ajan jumien availusta. Eniten jumissa oli etupäässä lavan alueet, tai oikeammin hauikset (näihin saatiin venyttelykäsky kotiinkin). Eli varmaan siirtänyt taas painoa etupäälle. Ja olihan toki selkäkin jumissa, as always.

Wiu pääsi isänpäivänä 13.11. vielä kerran Karoliinalle ennen hänen muuttoaan&työtaukoa.
"Wiu oli nyt liikkunut hyvin ja kisannut edellisenä päivänä. Kuitenkin edelleen vaikuttaa, että ei kasaa hypyillä
vasempaan käännökseen niin hyvin kuin oikeaan.
Vasemmalla etureidessä lihaskireyttä ja vasen iliopsoas-lihas kireä. Lanneranka jäykempi oikealle taivutukseen.
Jatkossa suosittelen Wiulle säännöllistä fysioterapiaa ja tarvittaessa akupunktiohoitoa.
"

Wiu tosissaan käväsi tauon jälkeen kisaamassa VAU:n kisoissa 12.11. Kivasti kulki; 0 ja HYL. Nollavoitto täällä. Hyl-radalla pituudelta tuli 5, kun vika palikka kippasi. Sen jälkeen Pasi lopussa vielä palautti Wiun A:lle, kun vähän itse vapautti itsensä.

kopla.jpg
Maanantain vuorolla treenaamassa. Seniorit tekee rallya ja Wiu saa aina lopuksi tottistella.

20161110_173751.jpg
"Hieman" huono kuva, mutta täällä on yksi koirankouluttaja kovaa vauhtia kasvamassa :) Frolic-pussista lentää namppaa aika tahtia!