Näyttävästi ilmaisutreenit on jo muodostuneet sunnuntain perinteeksi. Oltiin taas Merjan pihametsissä, tällä kertaa kolmistaan Tanjan&Merjan kanssa. Tehtiin nyt sellainen ”mökkikylä”, eli 6 piiloa siinä noin 20x30m alueella. Pari kunnon umpparia, pari kompostikehikkoa ja pari pressua/peittoa.

ilmasuissa3.jpg
Peittopiilo jossa ukko oli kivien välissä jemmassa, takana toinen umppareista.

Wiulle eka niin, että näki mihin piiloon ukko meni. Loput neljä sitten (yksitellen) valmiina. Tästä hajuerottelusta selvisi oikein hyvin! Ilmaisutkin meni taas kivasti, yhdessä tiputti rullan ennen käskyä, mutta korjasi sitten kun liikuin itse vähän ”alta pois”. Eli selkeästi sillä alkaa olemaa ideaa nyt myös tuossa palautuksessa/ luovutuksessa!

ilmasuissa2.jpg
Kiven päällä palkattavana :)

Umpparissa oli vielä ovi 10cm raollaan, mutta peitoilla kokonaan peitetyt tyypit oli nyt ohjelmassa ekaa kertaa :) Mun pitäisi kyllä muistaa olla vielä mustavalkoisempi kaikissa ”pikkuasioissa”. Nyt esim. ekalle lähetykselle karkasi ilman lupaa ja annoin vaan mennä. Ja rullan luovutuksen jälkeen on niin säntäämässä näytölle, että menisi ilman mitään lupia jos en pitäisi kiinni sen aikaa, että saan liinan napsastua kiinni. Mutta ehkä oppii tämänkin kaavan ajan kanssa.

ilmasuissa.jpg
Vieläkö tehdään?! Kuvat by Merja.

Mutta siis, olen oikeasti alkanut pitämään ilmaisutreeneistäkin! Skippyn kanssa ne oli aina inhokkeja, kun en koskaan osannut kunnolla opettaa koko ketjua. Tai hetkellisesti saattoi toimia kuin junan vessa, mutta sitten taas unohdin kriteerit… niin että ajansaatossa ollaan asian kanssa painittu enempi ja vähempi ;)