Edellisen postauksen jälkeen, maanantai-illalla siis, oli jotenkin tekemisen meininki ja ihan ryhdistäydyin. Tokokassin ja likkojen kanssa mentiin viereiselle päiväkodin parkkikselle tokoilemaan. Oli sellaset hyvänmielen treenit!

Wiu teki kaikkia juttuja ”mitä se osaa”. Eli hmmm…jatkettiin siitä mihin jäätiin joskus viimeksi treenatessa. Ruutu oli vähän unholassa ekalla kerralla, tehtiin targetin avulla. Kyllä se muistui mieleen, kävin näyttämässä oikean paikan, tehtiin myös tötsän kierron kautta, mikä selkeästi on Wiusta hauskinta (saa juosta).

Isku- ja vauhtinoutoja –näissä Wiu on Hyvä! Iskunoudossa on ihan ite tauon aikana tajunnu idean, kun pyydän irrottamaan lelusta ampuu heti itsenäisesti kiinni kapulaan! Clever girl!

Sitten vähän sivulletuloja nakkipalkalla, loppuun aina lelu. Vähän jääviä ja luoksetuloja tolpan kierron kautta. Mihinkään ei tietenkään olla edistytty kun ei mitään olla tehtykää, mutta oli meillä kivvaa!!

Ai juu, jätin Wiunkin treenin ajaksi maahan kapuloita ym. lojumaan, jotta oppisi olemaan välittämättä kaikesta turhasta rojusta mitä kentällä aina on…


Talvimyyrä

Skippy alotti merkillä & ohjatulla (erikseen). Merkissä aina ekat toistot jää vajaaksi ja siitä korjaa suoraan, kun en sano mitään. Paranee aina treenin loppupään toistoja kohden. Vasen ok, oikealle meinasi pyyhältää ruutuun, stoppasin, jolloin bongasi keskimmäisen, stoppasin (Skip pysähtyy aina niin ylettömän kiltisti). Sitten löytyi oikea. Uusinalla ok. Ruudut ok, ihan EVL-tyylinenkin. Ei tehty loppuosaa kertaakaa…

Sitten vähän seuraamista. On muuten inasen parantunut taas se edistäminen. Vuokon neuvoma namipalkka oikeasta kädestä selän takaa toimii paljon nopeemmin kun väärän paikan korjaaminen. Tehty taas nopeita pysähdyksiä ja käännöksiäkin. Luoksetulon stoppeja kierron kautta, nämä on mun mielestä parantunu tässä ajan mittaa! Kaukoja kiertojen kautta leikkimällä –teki vähän pidemmälläkin matkalla hyvin, nyt oli ajatuskin ehkä vähän sinne taaksepäin!

Oli hurjan kiva tehdä Kipenkin kanssa!! Sen kanssa onkin nyt ollu kivaa, kun on harvoin treenattu niin likka on ihan täpinöissään!


Nuuskahuuli

Illalla käytiin vielä kolmistaa juoksemassa purtsilla, olikin vähän raskaampaa nyt kun on jo lunta (ei vielä latuja)! Wiu näki ekaa kertaa hiihtäjiäkin, ei ollut moksiskaan.

Keskiviikkona jatkettii hyvänmielen treenilöitä agiporukan lepakkovuorolla. Olisi ollut eka treenivuoro Kausalan maneesillakin, mutta en olisi ehtinyt ajoissa sinne... Koko kopla oli aivan hykerryksissä, hyvä että nahoissa pysyivät! EW:t tietty aksasi. Wiuska alkuun puomin kontaktia, nyt tuli jo alastuloa pitkin jonkun matkaan 2on-2offiin. Aika kivasti paransi koko ajan. Wiu teki samaa reeniradan pätkää kuin muutkin. Se menee hirmu k-o-v-a-a, toki tietty hämää kun ei ole hyppyjä, mutta silti. F oli kanssa ihan kierroksilla, radan teon ohella sai harjoitella jarruja niistoissa. Ja tiiättekö, näytti jopa siltä, että edistystä tapahtuu!! Alkuun Pasi kirjaimellisesti kaappasi F:n lennosta syliin, jos tuli hypylle ohjauksen/jarrun läpi, ehkäpä tämä tepsiin…?


Jäätyneen kameran epätarkkakuva herra F:sta

Kipa tokoili, ofcourse. Merkkiä alkuun, sitten EVL-ruutu ja läheltä ruudun paikkaa. Sitten luoksetulo, kaukot, liik. istu ja maahan putkeen, loppuun pallopalkka. Täytyy mainita, että kaukot (n. 5 m matkalta) oli SUPERIT, jopa se vaikea S-I. Olisi kyllä pitänyt palkata tästä!! Samoin luoksarin stopit ja vauhti oli kivat, vaikka täydellä matkalla ei mahtunutkaan tekemää.

Tokassa setissä ohjattu, seuraamista (sitä paikkaa), tunnari (hieno ja nopee, mutta puree palauttaessa…), kaukoja leikkien. Lenkin jälkeen tehtiin vielä metskua, merkkiä häiriöillä, stoppeja putken kautta (hyvät)… Kipellä on nyt viime aikoina ollut juuri sellainen ilme ja asenne mitä haluankin!! Se osaa kaikki liikkeet, mutta nyt tarttisi taas alkaa viedä niitä pidemmälle ja alkaa vaatimaan. Tarvittaisiin tarkkuutta, paaaaaljon hienosäätöä, liikkuri häiriköimään jne.

Pönnisen mukavan illan kruunasi se, kun Pasi aksasi sen kanssa!! Edelleen se taitaisi olla rakkain laji...

F ontui viime viikolla toista etustaan, joten sillä on ollutkin treenit vähän vähissä sen takia. Wiulla oli alkuviikon ripuli, taisi syödä vähän liikaa rustoluita...noh, ti illalla alkoi ruoka pysymään sisällä ja kun keskiviikkona ehti tankkaamaan pari kertaa, niin hyvin tuo jaksoi aksata.