Sain vihdoin flunssan selätettyä, joten ollaan päästy hölkkälenkeille maanantaina ja tänään! Täällä Heinolassa on kyllä aivan mielettömän hyvät juoksumaastot! Saa juosta pitkät lenkit koirat vapaana, kun juuri ketään ei tule vastaan, vaikka juoksee ihan pururadoilla. Myös metsäsistä löytyy juostavia polkuja paljon. Joten alkuviikosta lajitreenailut on jäänyt vähälle, kun ollaan vaan lenkkeilty.

Pikku tottiksia aina jossakin välissä. Figon kanssa olen tehny tunnaria mökin parkkiksella. Yritin eka edetä Mujusen tokokirjan mukaan, mutta Figo kyllästyi heti alkuunsa tunnarikapulan pitoon mun hokiessa "omaa"...Siirryttiin suoraa oman etsintään, ja nyt on kivaa. Figo etsii oman jo muiden joukosta! Välillä laitan nakin palan oman viereen, välillä en. Ja kyllä se oma sieltä aina löytyy! :)

Eipä kummosempia, mitä nyt Skippy säikäytti meidät maanantai iltana pahasti, kun tippui mökin kuistilta noin kolme metriä maahan...Kuistilla ei ole joka puolella kaidetta, vaan yhdellä sivulla on sellainen pitkä taso pöydäksi. Figo on aina tykännyt loikoilla siinä ja katella sisälle mökkiin. No Skippy tykkäsi myös olla siinä, ja söhlönä humpsahti alas!! Satuin sivusilmällä näkemään kun putosi, ja kun ehdin mökistä ulos Kippe jolkotteli jo mua vastaan. Ite koitettiin tutkia sitä joka suunnalta, mutta ei mitään aristellu. Eilen oli kuitenkin vapaa päivä ja tarkkailtiin että kaikki on kunnossa. Ei mitään, sama meno jatkuu -tosin Skipyltä on nyt kaiteelle meno kielletty!! Voisi olla ettei toista kertaa olisi näin hyvää tuuria... Vilkkaana otuksena bortsukin tarttisi 9 henkeä niin kuin kissoilla...!!

Pasilla on tänää 26 vuotis synttärit! :)