Wiu oli viikonlopun kisoissa nimensä mukaisesti liekeissä napaten kolme voittoa! Eli toissasunnuntain Jyväskylän tuplavoitot sai hyvää jatkoa :)

Itsenäisyyspäivänä Pasi&Wiuska kisasivat Ojangossa kolmen startin verran. Ekalta 10 (2 rimaa alas pienistä ohjausvirheistä) ja kaksi seuraavaa sitten nopeimmat nollat! Eikä tarttenut kyllä kisaseuraa hävetä, oli sen verran monta taitavaa&nopeaa koirakkoa starttiviivalla. TÄÄLLÄ radat videolla.

20131026_4MG_2148-normal.jpg
kuva Jukka Pätynen / koirakuvat.fi

Sunnuntaina taasen Ojankoon. Nyt kahdelta ekalta HYL ja vikalta sitten voitto! Tuntuu olevan nyt niin, koira kyllä kulkee just niin hyvin kuin sitä ohjataan. Eli heti kun Pasi saa itselleen sopivan draivin ja aggren, niin kyllä kulkee. Ei vaan kestä yhtään epäselvää/ myöhässä tulevaa ohjausta, kun silloin rima tulee herkästi alas. Tietty noi tilanteet tulee tuossa vauhdissa niin nopeasti, ettei aina ehdi hyppyä pelastamaan. Wiulla ei muutenkaan ole maailman paras hyppytekniikka, vaikka parantunut onkin. Ja lisäksi neiti on sen verran saippua, että helposti epäselvissä tilanteissa itse nappaa loogisimman edessä olevan esteen (mikä sinänsä on vaan positiivista). TÄÄLLÄ sunnuntain voittorata.

Eli aika aksapainotteinen viikko taas pikkulikalla. Taisin kerran tehdä pihatokoa, aika noloa… Ei vaan, näillä mennään, kun kuitenkin halutaan antaa vapaapäiviäkin. Ei niinkään että fysiikka ei kestäisi, vaan kun tuolla on aika kierrosherkkä kone, niin tarttee päiviä jolloin lasketaan niitä kierroksia ja rauhoitutaan pitkillä lenkeillä vaan.

Isot on lenkkeilly ja hmmmm…puuhastelleet. Figo pääsi kerran ihan poikien reissulle, eli yksinään Pasin matkassa Helsinkiin treenaamaan, kun Pasi kävi kouluttamassa siellä. Ja kävi keskiviikkonakin treeneissä mukana. Muuten vaan pihatokoa ja sitten tein esineruudun itsenäisyyspäivänä lumiselle pellolle. Olipa molemmat isot päteviä!

ulkona-normal.jpg

Skippy oli viikonlopun pitkien, lumisten lenkkien jälkeen aivan jumissa parina iltana. Ihan oikeasti näytti siltä, että takapää ei pysy alla aina ensimmäisillä metreillä levosta noustuaan. Huh… :/ Maanantaina käytiin Laioksella. Ei mitää normijumia ja viime hoidon jäljiltä paljastunutta kummempaa. Laios epäili, että varmaan noiden selkään käyvien lenkkien jälkeen sillä on hetkellisesti joku hermo pinteessä tms. Eli jotenkin se alaselkä aina vihottelee. Eihän siinä, näillä mennään. Ajattelin jopa alkaa syöttämään Koposelle B-vitamiinia (Neurobion Forte) ja omega-3:sta… Pasi voitti tuolta Ojangosta kaksi pakettia Cartivet+msm:ää, joten syötetää toki nekin pois. Vähän olen skeptinen noihin lisäravinteisiin, kun en itekään syö mitään. Mutta josko ne edes pienenpientä apua toisi talvipakkasilla&lumilla…?

metsassa-normal.jpg
Jokohan talvi tuli jäädäkseen...?

Vähän kuvapläjäystä viikonlopulta, enempi ja vähempi koiriin liittymättä :)

selma-normal.jpg
Epi&Selma Itsenäisyyspäivää juhlimassa serkun luona

chillaten-normal.jpg
Välillä pitää ihan vaan chillatakin

ratsastamassa-normal.jpg
Vähän erilaista aktiviteettiä vaihteeksi, pitkästä aikaa hoposen selässä, olipa kivaa!!

coco-normal.jpg
Minusta tuli melkein tuplatäti tänä vuonna;
Katri-serkulle (käytännössä ihan sisko mulle) syntyi pieni Coco-tyttö 5.12.
<3

Olipa mukavat neljä vapaata, hirveästi paljon ihania juttuja tapahtui! :)