Kisa- ja treenirumba taitaa alkaa painamaan. Tuusulasta Wiun kanssa vikoilta radoilta tuplat, mutta jotenkin ei jääny paras viilis. Vaikka onhan se ihan hyvin, kun tällä viikolla 4 nollaa 5:ltä radalta.

Eka radalla oli vielä ihan tekemisen meininkiä, mutta jo radan melko alkupuolella sössin Wiun ohi A:sta. Wiun tarttui putkesta, niin kovasti mukaan ja kun en huolellisesta ohjannut, niin ohihan se tuli. Muuten radalla ihan kivaa menoa.

Toisella agiradalla taas pieni oma moka ja Wiu tuli melkein hypystä ohi. Valitsin sokkarin liian kääntävään kohtaan ja aloitin ohjauksenkin aivan liian myöhään, niin Wiu lukitsi putken. Aivan viimehetkellä huomasin olan yli, että koira on pujahtamassa selän takaa. Kilttinä koirana ei mennyt, kun laitoin liinat kiinni ja törkkäsin takasin hypylle. Tuloksena nolla ja sija 6./36.

IMG_5899-normal.jpg
kuva Mari Ali-Raatikainen

Hyppäri lähti liikkeelle ihan hyvin. Radan alussa oli kaksi kaariputkea, syystä tai toisesta Wiulla kesti toisessa putkessa kauhean kauan, liekö kaatunut sinne, Radalla muutenkin vähän semmoista turhaa ylimääräistä kaartelua muutamia vääriä ohjausvalintoja. Tuloksena kuitenkin nolla ja sija 5./35.

Esa & Outi oli kuvanneet Wiun ja mun radat, kiitos! KLIK

Wiu tuntui kokonaisuutena jotenkin vähän väsyneeltä ja vähän taidan olla itsekin jatkuvaan treeniin ja kisaamiseen. Wiulle on myös sattunut treeneissä hurjan näköisiä tilanteita, joissa kroppaan on voinut tehdä kipeää. Jotenkin tuntuu, että nyt on viisainta hieman hellittää. Onneksi sain Wiulle ja Figolle ostetopaatin, niin saadaan tsekattua että kaikki on ok.

Yhdet kisat käydään Purinalla, mutta treeniä vähennetään reilusti. Vain vähän fiilistelyä ennen karsintoja, niin ehkä sitten oltaisiin paremmassa iskussa.

Pasi

-----------------------------------------------------------------------------------------

Toko SM Pieksis

....ja toisaalla sitten ei vaan pää kestänyt. Niin hyvä fiilis kun koko viikon olikin ja niin paljon kun näitä karkeloita odotinkin, niin ryssittyähän ne sitten tuli.

Paikallaolot tuli ylläri nopeesti, kun kuulutukset ei toiminu ja en edes tajunnut koko kisojen alkaneen...ja me kolmannessa ryhmässä. No ehdin ihan hyvin hakemaan ja herättelemään koiran. Silti vaan siinä rivissä näin Kipan ilmeestä, että vituiks menee. Ja niinhän se oli melko heti menny maihin, 0. Paikkamakuu 6; oli menny lonkalle ja vajaa sivulle nousu. Mutta mitä muuta?!? Don´t know.

IMG_6639-normal.jpg
...tässä jo lonkalle kääntyneenä.

Eka kehä ohjattu&luoksari. Ohjatussa (oikea) isoimmat mokat mun silmään ruma kapulan nosto (liukui kapulasta ohi) ja vajaa PA; 6. Luoksari 7; pysäytin ite myöhässä eikä Kipakaan kovin täpäköitä stoppeja tehny.

IMG_6660-normal.jpg
Merkki!

IMG_6661-normal.jpg
Tuo!

Toka kehä seuraaminen. Olin oikeasti tyytyväinen, kontakti pysyi koko kaavion hyvin. Laiskat täykkärit, taisi vähän paikka seilata sivusuunnassa ja muutama vino PA. 6,5

IMG_6675-normal.jpg
Tää taitaa oikeasti olla idarista...

Kolmas kehä ruutu. Kauhee kiire tuli kehään, kun jo odottivat mua...tyhmä minä kun menin kiireellä enkä keskittyen. Kipa jotenkin ei löytänyt merkkiä (eka kerta tätä laatuaan) ja meinasi tarjota kehänauhan pidikkeenä ollutta aitajuoksuestettä...sain korjattua merkille ja loppu oikein kivasti! Luulin että meni nollille, mutta 5,5.

IMG_6670-normal.jpg

Nejäntenä Z ja hyppynouto. Voi käpy, taas kiireellä odottavaan kehään ja koira aivan kuutamolla. Z:n ekan suoran oli ihan pihalla ja meni istumisen maihin. Sitten koira pääsi kartalle ja toka sivun maahan ok. Sitten ohjaaja tippui kartalta ja käveli vikan sivun aivan väärään suuntaan...seiso ok; 5.

IMG_6679-normal.jpg

Metskuhyppy; hyvä alku, hyppy ja nouto. Sitten kapulasta irrotus ja käsky "sivu". Kipa vaan tuijottaa mua eteen liimautuneella. Uusi käsky ja sama reaktio. Kolmas käsky ja siirty vajaaseen PA. 0

IMG_6682-normal.jpg

IMG_6694-normal.jpg

Vika kehä juoksuradalla. Tunnari olikin sitten päivän kohokohta 9! :) Kaukoissa juurtui maahan eikä noussut mihinkään...0.

Huikeana pistesaldona 141,5 pistettä.

No tota, eihän se ihan menny niinku ajattelin; tehdään rento ja omaan tasoon hyvä suoritus. Juu ei tehty. Ohjaaja oli aivan paska, ihan ulapalla. Yllätyin ihan kehästä toiseen juoksusta (suoritettiin aika aamusta, 16. EVL koirakko) ja jotenkin muutenkin en yhtään saanut itteäni normaaliin tapaan kasattua. No voiko siinä koiraltakaan sitten kauheita vaatia? Yhdessä epäonnistuttiin.

Mutta ei se mitään, Kipa on <3

Sen sijaan meidän HPSK:n joukkueella meni aivan huikeasti; Marja&Hit VOI1, Taija&Leia AVO1 (TK2) ja Mari&Kettu ALO1 (TK1)!!! Ja näillä kokonaissijoitus 10./70 -ihan mahtuvuutta!!! Yllätti kyllä! :)

IMG_6888-normal.jpg
Meijän TIIMI <3
Kaikki kuvat Mari Ali-Raatikainen

Meillä oli porukalla tosi kiva päivä ja omasta epäonnistumisesta huolimatta hurjan mukava reissu!! KIITOS likat ja Onnea vielä hienoista ykkösistä! Erityiskiitokset Marjalle vielä matkaseurasta! Ja Mari A-R:lle taas hovikuvaajana toimimisesta!!