Kippe on nyt ollu vähän kovan onnen soturi viime aikoina... *huokaus* Nyt toki ontuminen on pysynyt poissa, kestänyt vapaana juoksun alle tunnin lenkeillä, treenattu ei olla vielä. Mutta sitten sunnuntai-ilta leiriltä paluun ja iltalenkin jälkeen katoin, että Kipellä pn toisella puolella kuonoa pieni reikä, josta tuli verta. Tarkemmassa syynissä ilmeni, että saman puolen silmästä yläluomikin vähän turvonnut. Noh, putsasin reiän ja ajattelin että katotaa miltä aamulla näyttää. Aamulla oli ihan normaali, pikku turvotus hävinnyt sekä reiästä että luomesta.

Neljän jälkeen tulin sitten töistä ja kotona odotti innokas pikku Quasimodo...molemmat silmät turvoksissa, suupieli/alaleuka toiselta puoleta tennispallon kokoinen ja toinen korva punainen... Eikun soittelemaa eläinlääkäreitä, minne pääsisi samana iltana näyttämään.. Päijät-Hämeen Eläinlääkäriasemalla ystävällisisesti lupasivat ottaa samantien vastaan!

Eikun Rellun nokka kohti keskustaa. Lekuri otti näytteen turvonneesta kuonosta, ihan puhdasta kudosta oli, ei mätää tms. Myöskin lämpötila oli ok. Hoidettiin allergiana ja sai jonkun piikin. Aika nopeesti illan mittaan turvotus sitten laskikin. Saatiin 3pvän lääkekuuri JOS turvotus olisi aamulla poissa. Ja onneksi oli. JOS ei olisi ollut, olisi pitänyt mennä uudelleen, kun silloin olisi voitu epäillä esim. kyyn puremaa.

Näin sitten tuli ja meni yksi uusi vaiva ja uusi lääkitys..!

Pönninen se vaan aina jaksaa olla ilonen ja vauhdikas oma ittensä, ei sitä paljon näytä hetkauttavan!

Ai niin, tilasin Hennan kautta BackOnTrackin loimenkin, jos se vaikka auttas jotain tohon solmukoiraan...! Tosin Pasi ainakin on vakaasti sitä mieltä, että ne on pelkkää kusetusta ja hölmöjen hyväuskosten huijausta!

Figokin on saanu vähän vapaata leirin & kisa-/treeniputken jälkeen. Maanantaina mettälenkkeiltii porukalla ja eilen Fix kävi tekemässä treeneissä vaan muutamat kepit ja sitten pääsi Hennalle hierottavaksi. Ei pahempaa, tyypillisiä agikoiran pikkujumeja. Onneksi sentään toinen karvakuono on pysynyt kunnossa, muutenhan sitä varmaan ite sais mahahaavan kaikesta stressaamisesta...!