Kulunut viikko oli taas yllättäen toko&agilitypainotteinen. Keskiviikon Wiu lepäili hoidon jäljiltä ihan täysin. Ja niin taisi lepäillä tuo ei-hoidettu senioriosastokin, koska Katri&Coco tuli käymään, niin se ilta meni kerrankin pelkästään kaksijalkaisia viihdyttäen.

Perjantaina käytiin Sannan kanssa tokoilemassa, kun Pasilla&Wiulla ei poikkeuksellisesti ollut Juhan valmennusta. Olikin hieman haastavaa ettiä treenipaikkaa; ensin Messilään, mikä tietty olikin hiihtolomakaravaanareiden kansoittama. Sitten ex-Mopsimarketin pihaa, mikä oli aikas luistinrata. Sanna sitten keksi Hollolan perukoilta jonkun luistelukaukalon vieressä olevan ison, valoisan, tyhjän & sopivasti lumisen (ei siis liukkaan parkkiksen) -hyvä oli treenipaikka pienen haeskelun jälkeen! Itse treenit sitten oli Wiun kanssa pikkuisen vääntöä; ruudussa ei mennä stopista maahan (eikä myöskään istuta), kaukoissa ei tartte pelätä takana olevan liikkurin niskaan hyppäämistä ja muuta sellaista "pientä kivaa". Aika henkisesti rankat treenit ilmeisesti meille molemmille, koska kotiin päästyä molemmat painui samantein nukkumaan...

Koponenkin päästi pitkästä aikaa mukaan. En nyt vaan kertakaikkiaan raaskinut jättää sitä (taas) kotiin... joten se sai tehdä PK-tottiksen tasamaa juttuja. Voinetten arvata, että oli aikas iloinen tätieläin? Sen kanssa ei edes väännetty. No ihan vähän eteenmenon seuraamisesta ;) Ja puolet ajasta vaan heiteltiin Cuzia lumipenkkaan, ihan vaan koska mulle tuli niin hyvä mieli kun toinen oli aivan täpinöissään <3

Lauantaina (Ystävänpäivänä) ensin nelijalkaisten Ystävien kanssa hallille ja sitten kaksijalkaisten Ystävien kanssa leffaan (kattomaan Fifty Shades of Grey, mikä oli kyllä kohtuullisen surkea esitys näin sivumainintana). Hallilla tehtiin taas koko jengi aksaa -minäkin tein jo 5 esteen pätkää Figon ja Skippyn kanssa!! :D Jostain syystä sitä ei tullut videolle, mutta Wiun juoksu-A -treeniä tuli. Pasi vielä ite editoi siitä näin pätevän koosteen ;) eli VIDEO TÄÄLLÄ.

20150214_134442.jpg

Sunnuntaina oli taas ihana helmikuinen aurinkopäivä, joten pakotin Pasin mun mukaa lenkille :) Ennen lenkkiä oli pakko tehdä kaukoja kotipihassa, että saisi väliin onnistunutta hyvän mielen -treeniä, kun pe taas niin taisteltiin. Kotipihassa ilman häiriötähän ne menee hyvin. Tai siis lähinnä vaan pitkältä matkalta yhtä-kahta vaihtoa ja läheltä tekniikkaa.

Iltapäivällä vielä ilmasutreenit taasen Merjan metsikössä Merjan&Marjan kanssa. Pitää varmaan kohta vaihtaa paikkaa, että osaa yleistää tuota hommaa muuallekin :D Piilot oli nyt vähän kauempana, ehkä parhaimmillaan melkein 50m(?). Yksi kompostikehikkoumppari, yksi vaneriumppari, yksi vaan valkoisen peiton alla ja vikassa sitten kolme pressukasaa, joista piti ettiä ukko. Kaikki meni nyt ihan kympisti, ei kertaakaan edes rulla tippunut ilman käskyä siinä sivulla! Nyt taidan pari vkonloppua vaan keskittyä tokoon sen mitä muilta menoilta ehdin, jääkööt ilmasut nyt hautumaan siksi aikaa että saadaa tokokisat ohi. Kun näitä ei nyt ole "pakko" treenata ja tokoa on ;)