Viime viikolla ei treenattu muuta kun agilityä, tai Pasi treenasi koirien kanssa. Mä en ehtiny / ei riittäny energia ollenkaan treenailuihin, joten hakua ei ollenkaa... =/  ...ja tottis olikin viikon lepotauolla ihan suunnitellusti.

Ti & to oli normaalit agilitytreenit ja sunnuntaina Pasi oli Figon kanssa lukiolla olleilla Hobby´08-messuilla agilitynäytöksessä. Tämä oli oikein hyvä kisanomainen treeni olosuhteiltaan -yleisöä, kaikkea mekkalaa ja nopeasti vaan radan suoritus. Figo oli kahdessa näytöksessä mukana -molemmat radat meni ihan tosi hyvin, nolla radat tuli! :) Erityisen kiva oli, että kepit meni nyt molemmilla kerroilla tosi hienosti, niin sisäänmenot kuin ite puikatkin. Niimpä Figo on nyt ilmotettu muutamiin kisoihin lokakuussa! ;-)

Kippe oli seuraneitinä mukana ja tottistelin sen kanssa, kun oli niin hyvät häiriöt. Välillä meinasi jopa kontakti hetkeksi häiriintyä, kun poneja meni ympärillä yms. Mutta kivasti meni, tosin palkkasinkin aika usein. Tätä siis pitäisi pidentää... Kippekin sai mennä muutamia esteitä näytöksien jälkeen mun kanssa. Ompa likka innokas agilitaaja nykyään!! ;-)

Sunnuntai iltana Skippy kävi vielä agitreenit -oli rätti tyttö tämän jälkeen!!! Kippe etenee agilityssä hitaasti mutta varmasti. Eli pohjaa olisi tarkoitus rakentaa kunnolla, siis irtoamiset, esteiden haut ym. kuntoon ennen kuin aletaan etenemään. Pasi kehui Kippeä etenkin siitä, että kestää toistoja älyttömän hyvin. Joten tämä tietty auttaa edistymään.

Vielä muutama aamulenkkikuva männä viikolta, kun ollaan edelleen pääosin asusteltu mökillä. Lenkit on niin lepposia maalaismaisemissa, kun koirat saa jolkotella aina ilman remmejä...

1913273.jpg
Figo jäljittelee metsän asukkeja

1913272.jpg
Aamulenkki maisemia

1913268.jpg
Auringon nousua

1913269.jpg
Erivärinen aamu

1913270.jpg
Rekut aamun hämyssä laiturilla