Tämän päiväisistä epiksistä ei jäänyt paljon jälkipolville kerrottavaa.

1. rata harkka. Vaikeusaste helppo. Radan oikeastaan ainoa tehtävä oli puomin jälkeinen välistäveto. A:n jälkeen meillä meni ihan huumoriksi. Irrotin Figon A:lta hakemaan kahta hyppyä mutta ekan hypyn jälkeen se bongasi hihnansa ja lähti sitä retuuttamaan ja sen kanssa juoksentelemaan . Kohta vielä sama leikki uudestaan. Noh sainpa molemmille kontakteille stopit jota lähdin hakemaan.

2. rata kisana. Vaikeusaste helpohko. A:n jälkeen oli taas välistäveto. Puomilta lähdettiin noin 90 kulmassa oikealle kahteen peräkkäiseen takaakierto-päällejuoksuun josta avokulma kepeille. Tämä oli ehkä radan vaikein kohta ja ihan kiva, että se onnistui ilman mokia ja riman pudotuksia. Jätin Figon tekemään keppejä ja irtosin pituuden taakse tekemään valssia jotta saan Figon oikeaan putken päähän. Ptukesta ulostulon jälkeen oli paikka pakkovalssijaakotukselle, josta hommasin meille hylsyn. Käskytys ei auttanut kun kropan signaalit näytti liikaa viereiselle pituudelle. Figo pääsi/päästin kiertämään pituuden etummaisen kepin. Tämän jälkeen ei ollutkaan kuin loppusuora.

Tänään en löytänyt itselle riittävän hyvää asennetta. Jotenkin väsy painoi. Hyvä huomata, ettei ne radat vielä ihan vasurilla onnistu onnistu. Figolla oli kuitenkin kivaa