Pasi kävi eilen ihan urakalla jauhamassa Jenniltä viikonloppuna saatuja oppeja, oli pari tuntia kentällä. Toki mukana oli myös Kippe ja paikalla myös pari porokoiraa. Koko porukka oli tehnyt Ew-leirillä lauantaina läpikäytyä agilityrataa, ja kaikkien mielestä oli ollut oikein hyvä treeni.

Harmi kun ei ole Pasi tekemää ratapiirrustusta tässä....mutta nyt oli alun kurvit alkaneet sujua kuulema tosi hyvin! Ja Figo oli lukenut tarkasti Pasin kroppaa -eikä kuulema anna yhtään virheitä anteeksi vaan menee tasan sinne minne oma suunta osottaa!

Treenit oli menneet ilmeisen hyvin, koska isäntä kotiin tullessa mietti mihin kisoihin ilmottautuisi! ;-) Kepit oli olleet hyvät avokulmista sisäänmenoineen. Kontakteja hakee nyt vähän liiankin innokkaasti pitkin kenttää, vaikka ne eivät edes kuuluisi rataan (sitä saa mitä tilaa...). Mutta kaikkinensa alkaa palikat olemaan aika paikoillaan 1. luokkaa ajatellen. Vielä pitäisi käydä läpi harvemmin mukana olleet rengas, pituus ja keinu.

Skippy oli ollut nopea treenatessaan irtoamista estesuorilla ja putkella. Irtoaminen&estehakuisuus onkin syytä opettaa, koska ei ehkä onnistu Skippyn vauhdissa rinnalla juoksu...Nyt palkka oli tullut aina edestä/esteen takaa eikä Pasilta, joten eiköhän pikkuhiljaa opi etenemään koko ajan Pasia katsomatta. Kepeistäkin oli alkanut idea valkenemaan! :)

Nyt aletaan valmistautua Kemijärven korkean paikan leirille (to-su), jonne suunnataan heti huomen aamusta. Mulla vaan meinaa ikävästi flussa painaa päälle.... :(