Maanantain hakuilut Haramaantiellä Mankalassa

Mentiin ekaa kertaa tällä kaudella Skippyn kanssa hakuilemaa Elinan&Katrin ryhmään.

Kerranki maltoin pysyä suunnitelmassa ja tehdä oikeasti sen helpon, lyhyen treenin! Eli etukulmat haamuilla, suorapalkalla. Ekalla pistolla piti mennä eka alas ison supan pohjalle ja sitten sieltä vielä ylöskin piilolle. Toisella pistolla oli vähän sellaista isoa kivikkoa mistä piti puikkelehtia suoraa piilolle. Piilo oli maakuopassa, jota Kippe jonkun aikaa joutui siinä ettimää&pyörimää, ennenku Elina löyty sieltä melkein maan alta.

Ajattelin että likka olisi ollu väsynyt sunnuntain tuplatreeneistä, mutta eipä ollu. Kun menin hakemaa sitä autosta oli revetä liitoksistaan...! Mukavat & tehokkaat reenit olikin!

Lopuksi ammuttiin, kun Mira halusi testata Aino bc:nsä reagoinnin. Kippe ja Elinan&Katrin koirat paimenteli toisiaan, ja hienosti kukaan ei reagoinut laukauksiin! Tää oli oikeasti Kipellekin hyvä harkka taas, kun tossa kevät-talvella jännitti laukauksia. Tollasessa tilanteessa ei paljon laukauksia ehdi ihmettelemään!

Sai päivän naurut kun seurasi maailman viisaimman koirarodun edustajia! Sina-kingi tuijotti Elinaa ja odotti jotain kivaa tapahtuvaksi. Loppu lauma tuijotti Sinaa ja odotti jotain actionia. Kun Sina liikahti jonnekin, liikkui loput jonossa perässä. Se onkin muuten tarkkaa hommaa!! Sinan takana on Io, sitten Jorppa, Mervi ja Kippe kiltisti asettui jonon jatkoksi. Ja kaikki pitivät paikkansa tarkasti!   Näytti hieman daijulta...

----------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Pasi & nelijalkaset kävi taas perinteisellä tiistain tekniikkatreenivuorolla aksaamassa. Figolla on keppien haku parantunut, vaikka vauhti onkin vielä hidas. Pääasia että saisi niistä varmemmat, vauhtia ehtii sitten joskus....Figo treenasi myös jarrua; se ei reagoi pelkkiin suhinoihin / käsiin, vaan tarttee aika ronskin kroppa avun... Muutenkin kuulema Figolle nyt kausi vaan tekniikka jauhantoja, ei niinkään vauhdikasta koko rataa -> välillä pitää viilata pilkkua!

Skippy meinasi sikailla(?) kepeillä, tai jätti viimesen välin puikkaamatta. Ja vaikeampi vielä jos Pasi oikealla (=vaikeammalla) puolella keppejä. Tätä siis treenattava. Pihassa tehtii vielä omilla kepeillä, jossa verkot alussa&lopussa, että sai onnistumisia.

Ite en ollu mukana kentällä ollenkaan. Jäin kotii siivoilemaa ja kasailemaa kamoja Pyhän patikointireissua varten. Katri hakee mut tänään (keskiviikkona) heti iltapäivällä töiden jälkeen kyytiin ja käännetää kurssi kohti Lappia. Kokoonpanolla minä, Katri, Peetu-staffi & Kippe. Figonkin olisi mielelläni ottanut, mutta Pasi ei antanu molempia, kun halusi pitää itsellään treenikaverin viikonlopun aksoja varten (ja kuulema "me pojat tullaan paremmin toimeen" =pojat on poikia)... Noh, menkööt pojat sitten mökkeilemään & aksailemaa, me likat lähretää kattelemaa tunturimaisemia (ja ilmeisen hienossa säässä vielä!)!