Perjantain piti olla vapaapäivä koirille, mutta Pasi ei vaan voinut olla vastustamatta kentän kutsua ja oli ajellut Hlaa reenaamaan…omien sanojensa mukaan ihan vaan lenkillä käytiin. Just :D

Lauantaiaamusta Pasi-Wiu –kaksikko kurvasi Misan kyydillä Purinalle. 2xagi ja hypäri. Yksi agi HYL ja sitten tupla-0!! Sijoitukset 2./86 (Twixy voitti kuulema 14 sadasosalla) ja 2./70. (RaiRai meni lujempaa), pätevä Wilma taas!! Nyt olisi sitten oikeus osallistua kesän Isoihin Kisoihin! VIDEOTA TÄÄLLÄ

Mä kävin Skippyn&F:n kanssa Mäkelän soriksella Heidin seurana tottistelemassa. Ammuttiin Kipalle talvitauon jälkeen, ei mitään probleemoksia, huh! "Metrinen" meni hyppynoutona hyvin, oli siis oikeasti vaan 80cm. Iltapäivällä vielä pitkä metsälenkki Katrin&Peetun kanssa.

Sunnuntaina kisakaksikko kurvasi Kotkaan parille agiradalle. Ekalta radalta 0 ja taas hopeaa! Olipa Kotkassa muuten kivat palkinnot! Toiselta radalta 5, yksi rima alas tiukassa kohdassa. Nyt Wiu saa pienen breikin aksasta, ennen ensi viikonlopun korkeanpaikanleiriä Virroilla (EW-leiri)!

Me isojen kanssa Vuolenkosken suunnille hakumettälle. Kyllä nyt tuntuu haku kivalta!! Kipalle taas 4 ukkoa; etukulmiin näytin taas ukot. Eka suoraan edestä ja irtorullailmaisu. Toinen kunnon iso laatikko (mm oli edennyt) ja irtorulla. Kolmas valmiina, kunnon laatikko irtorullalla. Neljäs melkein suoraan edestä tosi tiheästä männikköpöpeliköstä suorapalkalla. Hienot oli pistot, mikä oli tämän päivän teema! Nyt kun tämä työskentely vaan jatkuisi kokeissakin taas!!

F pääsi myös etsimään kolme ukkoa haukkuilmasuin + yksi tyhjä. Voi jestas sammaleet pöllysi, kun jätkä paineli urku auki menemään. Mie ikävästi hidastin menoa… :D Ei siinä työskentelyssä kyllä paljon vikaa ole, ainakaan jos ottaa huomioon, että edellisestä kerrasta on vuosi vai peräti kaksi…?! Ja F oli taas niin onnellinen otus.

F:n onnellisuudesta & innosta tuli taas mieleen, että juuri tämän takia koiraharrastusta tehdään –koska molemmat nauttii siitä!! Sen kun muistaisi aina, ettei pipo pääsisi kiristämään liikaa…!