Mullahan ei ole minkäänlaista taipumusta dramatisointiin tai draama queeneilyyn. Paitsi kun kyse on koirien terveydestä. Eikä nyt puhuta mistään ruokinnasta tai muusta hifistelystä (meillä koirat syö käytännössä kaikkea ilman mitään logiikkaa), vaan fysiikasta. Pasin mielestä koirista löytyy vikaa, koska vahtaan niiden liikkumista haukkana :D no enkä oikeasti vahtaa, mutta pelästyn ja ajattelen aina pahinta, jos joku ontuu tai muuten könkkää. Vaikka jos toi otsikko pitää paikkaansa ihmisten kohdalla, niin miksei myös koirien...

Joten voitte kuvitella mun huolestuneisuuden määrän, kun Wiulla pe-la yönä hädin tuskin takapää pysyi alla. Perjantai-iltana Pasi oli Juhan valmennuksessa, Wiuska oli kulkenut kovaa ja hyvin. Ei mitään. Yöllä sille tuli pissahätä ja siinä ulkona pimeessä puoliunessa sitten tihrustin, että WTF?!

Aamulla nyt sentään tolpillaan pysyi, mutta vähän hutehrahkoa oli meno ja takapäätään selkeästi kevensi. Vkonloppu sitten vaan pakkolepoa ja hihnapissatuksia. Meni onneksi parempaan suuntaan, käynti melkein puhdasta (no okei, on se vas. takanen aika puujalka), mutta ravissa oikein selvää ontumista.

Tiistaille saatiin aika Riinalle (Pasi vei, joten siltä pohjalta nämä mun hoitotiedot ;) ). Ei mitään vakavaa, puuuuh *syvä huokaus*. Koira oli vaan ollut kierossa, mutkallaan, vino. Kuulema yleensä tollaisissa oireissa on enempikin vikaa, eli voiko tämän tulkita niin, että Wiussa on draama queenin vikaa?! Toivottavasti asia on näin ja että selvittiin noinkin pienellä murheella...

Seuraavana aamuna (eli tänään keskiviikkona) oli jo ehdottomasti parempi, mutta ei vielä hyvä. Seurataan ja lepäillään vielä pari päivää.

Myös Koponen pääsi tsekattavaksi. Alun perin F:n piti mennä, mutta koska isi oli kyläillessämme näkevinään, että Metrikieli ontui lempinojatuolista noustessaan, niin tätieläin sitten kiilasi senioriherran ohi (menköön se sitten ensi kerralla). Koposella oli ainakin kallonpohja lihakset tosi jumissa. Muuta Pasi ei muistanut, mutta Riina kuulema laittaa kirjallisena.

Sitten otsikon ohi treeniasiaan. Tai liittyyhän tämäkin KOIRAurheilijoihin.

Viime postauksessa valehtelin, ettei Koposen treenirintamalle kuulu mitään uutta. Kuuluupas, nimittäin janaa ollaa treenattu. Jäljestä mitään tietämättömänä jonkun blogista olen napannut idean näyttää koiralle, kun tallaaja (eli Sanna, paitsi viimeksi minä itse (koira puussa kiinni), kun pienen väärinkäsityksen johdosta oltiinkin ajeltu eri metsiin treenaamaan :D ) kävelee janan läpi. Tämä on oikeasti toiminut! Lähtee ihan erilailla suoraan ja innolla. Ja ollaan saatu sitä janaakin syvennettyä sinne 50 metriin. Itse jäljet on olleet lyhyitä, kepit nousseet ok.

Sunnuntain hakutreeneissä Kusarin takana se nenä ei edelleenkään ollut mitenkään mainittavan hyvin auki… hirveen luottavainen fiilis lähteä kokeisiin. No jos saadaan loppupään starttinumero, niin kyllähän se ne piiloille menevät jäljet haistaa :D

Viimeisenä vaan ei vähäpätöisempänä. Senioriherran kanssa käytiin huvittelumielessä oman seuran tokokokeessa, kun kerran tilaa oli ja tuomarina mukava kaima (Riikka Pulliainen). Tällainen kisa/vuosi tahti on meille oikein loistava (2012 BH, 2013 ALO ja nyt 2014 AVO) :D
…tähän se tosin varmaan sitten tökkäsikin. Ei sillä etteikö F liikkeitä osaisi, osaa sillä omalla aijaavalla tyylillään, millä tuskin enää voittajassa pisteitä kovin heltiää ;)

Mutta F osoitti jälleen olevansa luottopakki! Se keräsi kasaan AVO1, 172,5p. ja sij. 1./8!

AVO_F-normal.jpg

Eniten pisteitä taisi mennä luoksarissa (stoppi valui ja jäi mun eteen hämmästelemään ilman loppuasentoa, tartti uuden "tänne" -käskyn, 7) ja hypyssä (seisoi esteen takana (en edes jaksanu antaa toista istu -käskyä, heh), muuten oli kyllä hieno hyppy, 7).

Mun on ihan pakko linkata tähän Merjan VIDEO, missä näkyy heti alussa paikallaolo. JOS olisin ollu Wiun kanssa tuossa tilanteessa, niin en olisi varmaan uskaltanut sitä edes jättää tuohon kaaokseen... F oli kyllä aika liikkis, hänellä oli Tehtävä, joka suoritettiin asianmukaisesti häiriöistä välittämättä. (Voitte kyllä katsoa koko videonkin, kun ei se Merjan&Unskinkaan tekeminen huonolta näytä!! ;) ).