Ompa ollut makeet kesäkelit! :) Grillailukausi avattu jo muutamaan otteeseen ja ruåttalaisia uusia perunoita&mansikoita syöty! Ei kummempia kuvioita koirarintamalla. Kotipuuhastelua ja eilen Kipen kanssa agilitytreenit.

Yhtenä iltana rakennettiin oma agilityrata mökin parkkikselle pölleistä ja harjanvarsista! ;-) Oli kivaa kun treenattiin koiria ristiinrastiin molempien ohjatessa "toisenkin" koiraa.

Eilen oli etenkin Kipellä touhutuspäivä. Aamupäivällä tein molemmille esineruudut -> hyvin nousi 3 esinettä alle kolmen minuutin molemmilla (eka kerta kun katoin aikaa, mun uudella sykemittarilla). Toki palkkausajat vähennin! ;-) Sitten vielä kunnon tottikset molemmille. Illalla oli agilitykurssia. Loppu ajasta alkoi pennellä jo vauhti hyytymään, mutta oikein kivasti meni. Lukuunottamatta sitä, että Skippy ei irtoa esteille/hae itse aktiivisesti esteitä, joten ei sitten onnistu sellaiset kuviot jotka tätä vaativat. Tästä ei syyttäminen koiraa, ei olla tätä nyt sitten pentuajan tehtykään. Nyt pitääkin jatkaa juuri alkaneita irtoamistreenejä -Kippe on aika kiinni mun kädessä/minussa. Ja minä jatkan oman vartalon hallinnan harkkoja, ettei kädet sojota minne sattuu... ..

Porukat&Epi käveli Figon kanssa kentälle, ja tein Figokin kanssa pikku radan varsinaisten treenien päätyttä. Toivottelivat Figon oikein tervetulleeksi kisavalmiiden/kisaavien treeniryhmään. Ilmoitinkin molemmat nyt sopiviin ryhmiin, kun ryhmäjaot on nyt ilmeisesti käynnissä.

Tänään olin HPSK:n omia agilitykisoja kattomassa ja vähän siellä hommissakin Pasin ollessa kaverinsa polttareilla Helsingin suunnilla. Huomenna olisi 3. luokan haku- ja etsintäkokeet, jonne maalimieheksi. Kokeiden jälkeen treenataan sitten omat rekut.