Onhan siinä se hyvä puoli, että juoksut ja paukkupakkaset ajoittui samaan aikaan, kun ei Skippy olis päässy treeneihin kuitenkaan (ainakaa halliin). Nyt on ollu sitten Figollekin taukoa. On saanu keskittää kaiken energiansa juoksusen tytön ihaniin hajuihin.

Sinänsä kahenkympin molemmin puolin pyörivään pakkaseen on jo tottunu. Eilen illalla kun tulin iltalenkiltä, tuumasin Pasille että taitaa pakkanen olla vähän lauhtunu -no olihan se lauhtunu -20 asteeseen -23:sta! Ei sitä normaalisti kyllä lauhaksi määrittelis.... No, mulla on ollu hirmusti toiminimi töitä vapaa-ajalla, jotenkin senkin puolesta pakkaset ajoittui nappiin.

Koirat on joutunu tyytymään vähempään aivoaktivointiin -on ne lenkkiä saanu kävellen, juosten, suksilla... Välillä vähän yrittäny tokoilla tuolla ice age-ilmastossa tai sisällä naksutellen.

Pasi lähti aamulla Tahkolle jätkäporukalla ja mä lähden huomenna Itävaltaan pieneen Ehrwaldin -alppikylään pikkusiskon kanssa. Blogi siis hiljenee ensi viikoksi. Ja sen aikana olisi pakkasten syytä hellittää, sillä heti helmikuun alkuun olisi useita kivoja agility -juttuja (treenejä, valmennus, epiksiä...) !! ...ja pitäisi päästä oikein tehotreenaamaan niitä ilmasuja, kunhan vaan maalimiehet tarkenisi...


Tätä pitäisi nyt tehdä paaaaaljon... ...
(kuvat viimesimmistä ilmasutreeneistä by Mari)