Neljä koiraa ehdittiin haussa treenata töitten jälkeen ennen pimeää. Skippy oli ekana ja otti 4 maalimiestä. Jälleen sujuvasti, joten nopea treeni oli. Alue sama kuin eilen.

1. ja 3. piilot oli melko jyrkkää kallion rinnetä ylös, toinen puoli tasaista selkeillä lähetyslinjoilla. Tuullut ei yhtään, seisova ilma. Skippy lähti jokaiselle pistolle hyvin suoraan. Ykkönen löytyi heti suoran päästä, loppuja kolmea joutui vähän hakemaan takarajan tuntumassa. Luulen että tämä johtui siitä, kun tuuli ei avustanut oikein mistään suunnasta. Selkeästi etsi koko ajan, joten annoin rauhassa puuhata.

Skippy on hauska, kun olen palkkauksena käyttänyt ruokaa + ruuan jälkeen lelua. Lelua ei tule kaikilta: aina vikalta, joskus sitten joltakin muultakin. Odottaa aina lelua ihan intona ruokapalkan aikana. Vikalla on aina extra herkkua, joten on varmaan yhdistänyt, että sen jälkeen ainakin tulee lelu -> nyt ei malttanut edes syödä loppuun...! Kivaa taitaa olla maalimiesten kanssa leikkiminen! Lelua pelkästään jokaisella en kuitenkaan viitsisi käyttää, menisi aika retuuttamiseksi kaikki keskilinjalle kuljetukset ym. Lempi frisbeekin hajosi eilen palkkauksissa... :(

Kaikkinensa kivat treenit oli!

Pasi&Figo oli "kenraaliharkoissa" viikonlopun kisoja varten. Rataa olivat kieputelleet. Kepit on edelleen se epävarmin este, kontaktit (etenkin A-este ) on nyt jätte bra! :) Katsotaan kuin pojille huomenna käy...! ;-) Kippe lähtee mukaan kisähälinään tutustumaan.