Juoksemista pukkaa parillakin eri taholla -eli Skippy aloitti kolmannet juoksunsa maanantaina (11.1.) ja isäntä aloitti kuntoilun vuoden vaihteen jälkeen, eli on sitten juostu myös perinteisesti canicrossia. Ja mua raahataan mukaa laduille ja lenkkipoluille (taitaa vaan olla Pasilla takaa-ajatuksena saada mut takas tikkiin kuntoon, naamioi sen vaa omaksi kuntoinnostukseksi ). Myös koirahiihdot on päästy korkkaamaan. Harmi vaan kun tuohon lähijäälle ei ole ajettu latupohjia (ainakaan toistaiseksi), joten joutuu vähän varkain hiihtelemään luvattomilla purtsipohjilla.

Hyvä että on tullut edes kuntoiltua, kun muuten treenirintamalla edelleen hiljasta. Pakkasen takia jouduttiin agilitytreenejä perumaan useammatkin, joten siitä on tullu piiiitkä tauko. Ai nii, kävihän pojat Riihimäellä pari starttia -tulokset molemmista HYL. No ehkä hieman on tatsi kadoksissa....

Tokoa treenitty kisojen jälkee pikku pätkissä leikkien tossa lähikentällä, yhet porukkatreenit käytii Heinolassa keskiviikkona. Tein voittajan liikkeet liikkurin kanssa -tosin palkaten joko kesken liikkeen tai koko liikkeen jälkeen.

Mutta jatketaan kuntoilua -ei sitten ainakaan kesäkaudella lopu kunto kesken suoritusten!

Huomenna pitkästä aikaa ilmasutreeneihin ja agilityyn (pojat, Skippy ei pääse juoksujen takia vieläkään aksaamaa...)