Koirat sai huilata perjantaina osteopaatin jälkeen, Pasi joutui mökille evakkoon kun me juhlittiin likkaporukalla meillä Epi-siskon baby showereita :) Skippy jäi kotiin, koska suuntasimme lauantaina aika aamusta Hyvinkäälle näytelmiin.

Olipa kyllä turha reissu…hohhoijaa. Olin puoli 11 näytelmäpaikalla, kehään päästiin joskus puoli 2. Eli aika hirveästi odoteltavaa turhan asian takia. Onneksi mulla oli kirja mukana ja vieressä metsää, missä käytii pelleilemässä tarkkuus (super hyvin, joku ihme pieni muovimötikkä), pudotettu (karsee seuraaminen ja aika lyhyt matka) & pikkupikku tottikset. Tiesin että oli turha reissu, kun näin muutaman samantyyppisen bc:n saavan T:n…

Tuomarina Irina Poletaeva, Skippy käyttöluokassa.

Tyydyttävä tyyppi, riittävä luusto. Saksipurenta. Vaaleahkot silmät. Hyvä kaula ja selkä. Lantio ja hännän kiinnitys voisivat olla paremmat. Hyvä eturinta, rintakehä voisi olla pidempi. Etu- ja takakulmaukset voisivat olla paremmat. Lyhyt askel liikkeessä ja takaraajat rungon alla. Eturanteet kääntyvät ulospäin. Runsas pilkutus."

T (äydellinen vai oliko se nyt tyydyttävä?!). En tiedä kokeilenko enää vai saiko olla tässä. Mun mielestä toi koko touhu on vaan jotenkin niin...pelleileyä. Pitää löytää tuomari, joka on tarpeeksi pönttö antamaan tietyn arvosanan, niin pelkkä jonkun tyypin mielipide. En haluis turhaan enää tuhlata kallista vapaa-aikaa ja rahaa tohon...

Kyllä mua otti päähän menetetty lauantai aamupäivä. No, onneksi ajettiin Hyvinkäältä Jäkeen pikkulikkoja, Emmaa&Annia, moikkaamaan, niin ei tullut aivan turhaa ajoa. Käytiin mm. markkinoilla (Kipa pääsi mukaan)!

IMG_20130427_192113-normal.jpg
Kipa sai suuren kunnian, kun Emma 4v. luovutti rakkaimman mämmä-unilelunsa Skippylle.
Näin tuli sekin vieroitus hoidettua :)

2013-04-27%2017.15.49-normal.jpg
Kuistikaffella

2013-04-27%2016.54.56-normal.jpg
Pieni kummityttö Anni <3

Samaan aikaa kehä ykkösen varrella Purinalla Pasi&Wiu starttasivat kolmen radan verran. Ekalta hypäriltä 0-voitto!!! Agiradat molemmat meni ihan vikoilla esteillä HYLlyiksi…Pasin omia pikku mokia molemmat. Kokkosen Tuija oli laittanut muutamia aika kimurantteja kohtia…

IMG_20130428_223150-normal.jpg
Figon tärkeä tehtävä on toimia apukuskina ja matkaseurana :D

Sunnuntaina korkattiin hakukausi Vuolenkoskella, jeeee! Parasta oli Skippy, se oli aivan liekeissä talvitauon jälkeen, voi ihana <3 Etukulmat varman päälle haamuilla, taimmaiset valmiit; suorapalkka, ilmaisu, ilmaisu ja suorapalkka. Hienoja pistoja ja ilmaisut ok. Ja ennen kaikkea se into&onnellisuus!

Wiu teki myös etukulmat haamuilla ja toiset 2 valmiina. Aika kivasti teki töitä!! Se on vaan niin paljon vaikeampi tulkita, tai lähinnä ne lähetykset kun on niin passiivinen niin passiivinen, aivan kun usein aksan starttiviivalla! Lötköspagetti näyttää siltä kun ei menisi minnekään, vaikka sitten lähteekin lujaa ja varmasti. Kiva kauden aloitus!!

2013-04-28%2019.17.06-normal.jpg
Sunnutai-ilta sitten tällaisissa merkeissä Piin elämää katellen.
Olipa leffana yhtä hyvä kuin kirjanakin!! Tai visuaalisesti parempi ;)