FIGO 4 VUOTTA (17.7.2009)

1247810338_img-d41d8cd98f00b204e9800998e

Kuvana tämä ei ole mikään hääppönen, mutta tiivistää jotakin oleellista  4 vuotiaasta synttärisankarista; Figo on aina ollu sellanen luonnonlapsi. Se inhoaa jos sille laitetaan mitätahansa valjaita tai liivejä (poikkeuksena pk-liivit...), uusi pantakin voi olla grandekatastroofi! :) Mieluiten se mennä jolkottaa ihan vapaana ja on ulkona (parvekekin kelpaa) aina kun vaan pystyy. Olisiko syynä se, että on aina saanut ollakin luonnonlapsi, vaikka ei vielä ole maalle päässytkään asumaan...? Figo on usein myös tollanen uitettu koira -vesi on ihanaa!!

Hassu otus, ei ehkä se tyypillisin bordercollie, kun on vähän mukavuudenhalunen ja laiskanletkeäkin välillä -joskus lötköttely voittaa treenauksen. Silti Figo on meidän Se Eka Koira, joka on opettanut Valtavasti, ei päästäny meitä helpolla nuorena! Silmänisku
Nyt se on ehkä maailman helpoin koira arkielämässä ja ihan paras&tärkein kaveri meille!!!

Eilinen ilta vierähti taas aksatreeneissä. Pasi ei ollu ihan parhaassa vedossa, oli väsyny ittesä hullusta treenauksesta ja vähän ehkä pikku krapulassakin kaverin kassa vietetyn mökki-illan jälkeen (vaikka ei itse myöntänykää, että olis väsyny eikä jaksanu kunnolla aksata). Ja koska Pasi oli ihan epävireinen, oli myös Figokin -se on niin tarkka peili, jota ei hämätä, vaan se imee kaiken itteensä ja reagoi Pasin fiiliksiin. Eli Figon osalta treenit jäi yhden radan treenaamiseen. Kyllä ehkä kuumuuskin vaikutti, oli aikamoisen helteinen ilta ihan avoimella hiekkakentällä.

Skippy treenasi sitte vähän jo Figonkin treenivuorolla takaakiertoja, sylikäännöksiä... Ja sitten omalla vuorollaan kahta eri radan pätkää. Alkaa tatsi löytymään Kipenkin kanssa. Ihan näppärän näköistä menoa. Kippe kyllä kääntyy aivan salaman nopeesti ja reagoi Pasin pieniikin liikkeisiin...! Kisaamista ajatellen on liian epävarmoja esteitä vielä rengas ja puikka. Ja ei kontaktitkaan vielä liian varmoja ole... Kippe veti ittesä taas aivan piippuu, ja treenin päätyttyä vaan makasi maassa kieli pitkällään ja joi vettä pötköllään.