Eilinen ilta vierähti Asikkalan maneesilla epiksissä -Pasi juoksi 4 starttia. Pönninen meni mölli- ja I-luokan radat, Figo I- ja II/III-luokan radat.

Kokonaisuutena oli oikein hyviä ratoja, vaikkakaan tulokset ei ollu niin hyvännköisiä. No kyllähän Skippy voitti ekan lähtönsä nollaradalla!! Molemmille I-luokasta HYL (saman putken väärä pää) ja Figolle vikasta startista joku 20 virhepistettä (mm. lopetti puikan tokavikaa välii, muutama rima tippu...). I-luokan rata oli pojilta taas hienoa yhteistyötä melkein nollalla (HYL putkesta, mutta oli ihan Pasin ohjausmoka). Vika ratakin oli ajoittain hyvää menoa ja Pasi otti kaikki virheet omalla kontolleen.

Nyt on kuulema agility KIVAA Figon kanssa. On yhteinen moodi löytyny. On siinä vielä eroa kun katsoo poikien menoa verrattuna Pasin&Skippyn menoon. Niin se vaan kokemus hitsaa koiraa ja ohjaajaa yhteen. Mutta on Pönnisenkin meno parantunut niin paljon, että Pasi mietti josko ilmottaisi sen jo ihan Oikeisiin kisoihin kuun lopulle...?!

Skippyllä oli:
+ kontaktit (malttoi ottaa kaikki)
+ kepit (haki ja puikkas hienosti) 
+ ei yhtään rimaa alas kahdella radalla

Figolla oli tosi hienot kontaktit, ei yhtää himmailuja liian aikaseen tms., vaan kaikki vauhdilla ja varmasti. On kyllä kontaktit parantunu!!

Saatiin lahjakortteina takas melkein kaikki osallistumismaksu-rahat, joten ei turha keikka, heh!

Keskiviikkona tokoilin molmpien koissujen kanssa, kun Pasi oli Kuopiossa (viikon sisään pitäisi varmistua, pääseekö Pasi Best Friend Groupille töihin...). En jaksa kauhean tarkkaan purkaa treenejä...laiska minä. Samaa satsia, melki kaikki VOI-liikkeet jollain muotoa Kipelle ja Figolle myös.

Mulle tuli jostain mieleen naapurin tytön kommentit jostain alkusyksyltä: muksut halusi taas rapsutella koiria ja että näytän "temppuja" niiden kanssa. Yksi pikku likka sitten kysyi, että "saanko kysyä yhtä asiaa?", no saat totta kai. "Harrastatteks´te paljon noitten koirien kanssa?". No kyllä joo vähän kaikenlaista. "No niin mä ajattelinki, ku te ette oo koskaa kotona!". Oikeessa oli naapurin tyttö! Selvennykseksi vielä, että me asutaan alakerran päätykämpässä, joten aika hyvin varmasti näkee, että harvoin on elämää meillä sisällä....! Tai nyt pimeän aikaa enempikin tulee oltua kotona sisällä.