Kylläpäs on laiskempaa päivitystä, kun ei enää päiviä istu koneella. Itseasiassa mulla ei kotona edes ole konetta, ainoastaan iltaisin tää Pasin työläppäri... ehkä ihan tervettäkin välillä olla roikkumatta ruudun äärellä!?

20150527_114551.jpg
Terassikin on päässy kesäkuntoon, kun ei ole tarvinnut möllöttää sisällä koneella ;)
(paitsi ilmalämpöpumppu odottaa vielä koteloa kaunistuksekseen)

Sitä luulisi, että koiria tulisi treenattua hirmuisesti kun on päivät vapaata. Mutta entiseen verrattuna laiskasti ollaan treenattu mitään. Ehkä sitä henkisesti oli jo niin asennoitunu siihen, että treenitaukoa tulee pakostakin synnytyksen myötä, että ei ole oikein saanut aikaiseksi vaikka olon puolesta olisi pystynytkin...? Ja sitten Wiu on nyt saanut keskittyä agilityyn, kun en ole väkisin änkenyt omia treenejä sinne agin, lepojen & kuntoilujen väliin. Ei tämä ehkä hassumpaa ole pariksi kuukaudeksi välillä höllätäkin ja tehdä jotain muutakin?

IMG_20150518_171425.jpg

IMG_20150525_111556.jpg
Kuulema tulossa ennätyksellisen hyvä mustikkakesä, jos säät vaan jatkuu niille suosiollisena!

Ollaan me kuitenkin joka päivä vähintään lenkkeilty, välillä pihahöntsätty tottisjuttuja, rallya & tarkkuusetsintää. Toisen mammalomalaisen Riikan kanssa ollaan käyty joitain kertoja tekemässä esineruutua ja jälkeä. Kiva kun on välillä saanut kaverin aamupäivällekin :) Kaikkinensa kuitenkin sellai löysin rantein ja täysin fiilispohjalta. Eipä tässä ennen heinäkuuta tule mihinkään kokeisiinkaan mentyä, joten ei ole mitään "pakkoa" treenatakaan.

Koposen kanssa ollaan tehty kokeista palautteleva esineruutu (5 esinettä, joista piti nostaa 3 -meni kivasti) ja Taijan kanssa haku (Taija sai hieman taistella Koposen kanssa siitä, että sinne myötätuuleen kannataa upota vaikkei hajua tulekaa. Tai se haju tulee vastakkaiselta puolelta ;) Täti nii-in luulee tietävänsä... hyvä treeni oli siinä mielessä!). Itsekin kävin tässä vuoden ekat hakutreenit Kipan kanssa. Olipa eka pisto vaikea, kun piti mennä tien yli ihan siellä 50metrissä. Koko ajan vaan kääntyi aluetta eteenpäin siitä tien reunaa! Ehkä noin kuudella lähetyksellä onnistui... Muutoin meni aikas kivasti; 2 löytöä ja yksi laaja tyhjä. Kokeilinpa mulle epätyypillisiä yliheittojakin pari ;) On tuon kanssa kyllä kiva hakuilla (näin treenitasolla).

20150522_102252.jpg
Mettäeläin

Pari jälkeäkin tätieläimelle. Tuli kyllä kaikkien aikojen paskoin jälkikin tässä taannoin!! JÄLKI: 600m, kepit 1/3, vanheni 1h, jana vasemmalle n.40m -> Lopetettiin kesken, kun hukkui.
Janalla eteni hyvin & nosti jäljen, jonka melkein heti hukkasi hakkuuaukealla. Löysi ja jatkoi mettään, missä taas hukkasi. Sitkeesti etsi isolta alueelta, ei löytänyt... Lähdettiin jo pois kun nappasikin jäljen taas siitä poismennessä. Löysi kepinkin, mutta sitten taas hukkasi. Sitten sai kyllä lähteä autolle. Olipa aivan ihmeellistä?! Figo oli mulla pitkästä aikaa mukana kun tallasin jälkeä, mutta ei kai nyt sen syyksi voi laittaa. Noh, joskus se on kai tehtävä niitä pohjanoteerauksiakin.

Toinen jälki: Makkosen tallaama, 1km, vanheni 1,5h, kepit 1/3, jana vasemmalle 50m.
Tässä oli hyvää ja huonoa. Hyvin eteni janalla aivan suoraan 50 metriin, mutta jostain syystä paahtoi vaan jäljestä yli. Näin ei olekaan tainnut ikinä tapahtua...? Käänsin takaisin eikä oikein millään meinannut päästä jälkeen käsiksi. Mietin jo että onkohan sen nenässä oikeasti jotain vikaa! Kuitenkin sitten kun vihdoin nappasi jäljen, jäljesti tosi hyvin. Riikka sanoi että meni kyllä koko ajan jäljen päällä. Jostain syystä eka keppi (n.600metrissä) jäi? Samoin eka loppukeppi, siitä noin 20m päässä olleen "varmistusloppukepin" sitten onneksi nosti ja palkkasin siitä kunnollla.

Että ei nyt ihan nappiin ole nämä treenit menneet, mutta ehkäpä näistä kohelluksistakin jää aina jotain oppia!

Wiu ei ole nyt pariin viikkoon hakumettällä käynytkään ja ehkä pidetäänkin pientä hakutaukoa tässä nyt kesäkuun arvokisojen ympärillä. Se on tehnyt esineruutuja. Niissä on ollut haastettakin toisinaan, mutta positiivisena pidän sitä, että aika sitkeesti on työskennellyt ja kestänyt lähetyksiä. Onneksi tullut joku ihan sujuvakin suoritus! Muiden limaamat esineet ei sitä haittaa, kiva.

IMG_20150529_220149.jpg
Pääpaino Wiulla on nyt agilityssa.Tässä treenikaverit ja samalla EO-joukkue, eli Gaia, Wiu, Twixy & RaiRai.

Yksi Makkosen tallaama jälki Wiullekin: 600m, vanheni n.1h, kepit 3/3. Ja nosti ite jäljen, kun käveltiin vaan sitä kohti taas :) Tämä oli kyllä hitsin hieno suoritus, tarkasti meni kulmat ja kaikki, kepitkin bongautui hyvin! Hyvä Wiu :D Tämä olikin eka jälki, minkä ajoin Wiun kanssa niin, ettei ollut hajuakaan missä menee ja tallaaja ei ollut mukana.

Figo on höntsäilly likkojen peesissä esinejuttuja ja omaksi ilokseen rallytoko muuveja :D Se oli meijän hakuporukan vetämällä BH-kurssillakin mallikoirana näyttämässä tottisosuuden. Meni kun vanha tekijä <3 Ai niin, ja kerran tuurasi Wiuta agitreeneissäkin, kun Wiuska paranteli tassuvekkiään, VIDEO senioriherran menosta!

IMG_20150525_110636.jpg
Senioriosasto Figo&Friia esineruutua tallaamassa nuoremmilleen.

IMG_20150525_152141.jpg
Muistakaahan nauttia kesästä <3