Maanantaista kehittyikin ihan mukava treenipäivä. Otin porukoiden takapihalla päivällä tottikset molemmille "ruokatauolla" (pitää välillä pitää breikkejä koneella istumisesta...). Teemana oli oikeastaan molemmille noutoja, eteenmenoja...ja pientä muuta. Kipellä esim. paikallaolo. Tottistelu oli mukavaa ja onnistuin pitämään hauskaa molempien kanssa! :) Mun tarttis kyllä mennä jonkun/jonnekin toko-oppeihin...mun mielestä mielentila on nyt hyvä, mutta en oikein ite osaa tota teknistä puolta opettaa ja hioa...

Sitten iltapäivällä Henna soittikin, että haluunko lähteä hakua treenaamaan. Mentiin ihan kolmen henkilön voimin -tosin koiria oli 5, kun Henna ja Miisa otti kaksi koiraa kumpikin. Mukavat pienen porukan suht´nopeat hakuilut. Tallattiin alue ja merkittiin piilot ihan kunnolla kuitenkin.

Kippe otti tänään 3 maalimiestä. Ekalta haettiin haju jo siinä hakualueelle kävelessä, kun hiekkatieltä pääsi näppärästi etukulmalle. Sai kyllä hajun, mutta unohtiko kävellessä vai vaikeuttiko maasto..?? Piilo oli rinteen alapuolella ja oikeastaan kaikki koirat kaartoivat helposti liian aikaseen rinnettä ylös, menemättä suoraan riittävän pitkään, että olisi saanut piilolta hajun. Oli vielä myötätuulikin. Näin siis Kippekin. Kaksi ekaa lähetystä kaartoi liian aikaseen eteenpäin, eikä ollut näinollen mahiksia saada hajua piilolta. Mietin jo, että haenko hajun uudelleen, mutta kolmannella lähetyksellä upposi tarpeeksi syvälle suoraan, ja sitten löytyikin hyvin.

Kaksi seuraavaa otin toiselle puolelle vastatuuleen. Oli niin mahtavan hyvä tuuli, että tein molemmat ilman apuja vastatuuleen vaan lähettämällä. Matka osui aika passeleiksi, noin 30-40m. Haju ei tullut ihan lähetyspaikalle asti, mutta jonkun kymmen-15 metriä suoraan edettyään sai selvästi hajun ja loppumatka olikin sitten helppo painella suoraan piiloille.

Olin siis ekan piston liian aikaseen kaartoja lukuunottamatta tyytyväinen. Kaksi vikaa meni tuulen avulla niin kuin olin suunnitellutkin!

Täältä on kyllä löytynyt tosi mukavia ja osaavia treenikamuja, ja hirmu hyvin meidät on otettu vastaan! :) Ajattelinkin, että vaikka muutettaisiin Lahteen, niin varmaan tänne tulisi ajettua treenaamaan.