Koska olen ollut menneen viikon vielä kesälomalla mökkeilemässä, on taas päivitykset jääneet...joten pikaista yhteenvetoa:

AGILITYÄ Pasi on treeninyt pari kertaa; torstaina epävirallisissa kisoissa molemmille 2 lähtöä ja tänään sunnuntaina valmennuksessa lähinnä Figon kanssa + loppuun paljon treeniä molemmille. Äh, en taas(kaan) jaksa selostella tarkemmin...tänää opiskelivat saksalaista, persjättöä, sylkkäriä ja vaikkasunmitämuitakiemuroita!  *on kyllä kattavia nää mun agilityselostukset* Noh, lopputulemana se, että treenattavaa olisi aivan HIRMUSTI!!! Eli tarttisi olla oma piha ja oma rata käytössä 24/7....ehkä sitten joskus...Nyt tuo isäntä tyytyy kattelemaan Janitan videota tuolla olkkarissa ja teoriassa opiskelee kaikkea mitä pitäisi päästä käytännössä kokeilemaan.

HAKUA tuli treenattua oman porukan kanssa tuttuun tapaa keskiviikkona, tällä kertaa ampurataa vastapäätä Reuman takana (onneksi Figo jäi Pasin kanssa mökille, oli kun olisi sota ollut käynnissä). 

Skippylle 4 pistoa, kaikilta löydöt. Kaksi ekaa valmiina, ekalla tartti 2 lähetystä. Eka oli kyllä laaja pisto, mutta inasen liian lyhyt. Tokalla löytyi. Toinen valmis tosi hienosti suoraan piilolle (olikin hyvä "lähetysbaana"). 

Kolmas hajunhaulla hyvin.

Neljäs oli kaukana jyrkän kallion reunan päällä. "Haettiin hajua" suoraa lähetyslinjaa pitkin noin 15m, ja sitten takasin lähettämään. Eli ei se kyllä hajua saanut, pikemminkin näytin enempi vaan suuntaa, että siellä se on. Ja menikin sitten tosi hienosti suoraan loppussa olevasta jyrkänteestä piittaamatta -siitä vaan hups ylös! :) Ja palkaksi superkiva korispallo.

Eli tänään meni oikeastaan aika kivasti! Olen nyt tyytyväinen kun sitä keväällä ollutta varmuutta suoriin pistoihin on saatu palauteltua.

Saatiin mökillä tehtyä halkohommia, vähän paikkojen siivoilua ja muuta pientä hyödyllistä siinä nukkumisen&lueskelun ohessa!  Tänään palauduttiin kaupunkikämpälle. Huominen onkin vimonen lomapäivä, tiistaina työt kutsuu...