Kuten jo aiemmin kirjoitin, niin viralliset mestaruuskisat jäivät häiden takia väliin. Sunnuntaina paluumatkalla sain päähänpiston, että jos ehtisi osallistumaan joukkuekisaan. Medeissä vein Schapendoes Almaa ja makseissa Figoa.

Alma karkasi heti eka esteen jälkeen mamman luo. Oli jo alkuverryttelyssä aika perässä vedettävä. Ilmeisesti valeraskautta. Kävin koppaamassa koiran syliin ja vein koko radan, ainoastaan vika rima tippui. Radan jälkeen ohjaajalla kauhea rapulahiki.

Figon rataan en ollut tyytyväinen, ainoastaan muutamia hyviä juttuja. Koiran hakeminenkin meni kiireiseksi autosta, joten se kävi ihan liian kuumana jo lähdössä. Figo pudotti 4/18 riman molempiin suuntiin ja sai vitosen myös puomin alasmenosta, vaikka sen se kyllä varmasti otti. Jäin ennen muuria oikomaan linjaa ja melkein törmäsi koiraan, joten 11 levisi pahasti, kun en ehtinyt vekkiin. Jälkiviisaana takanaleikkaus tai jenkki olisi ollut parempi. Hyvää radassa olivat 1-2 väliin tehty linjaus ja keppien jälkeen tehty valssi, jolla sain Figon linjan hyvin putken oikeaan päähän (putkenpää oli valinnainen). Melkein arvasin, että rata menee plörinäksi. Itse en enää syty helppoihin ratoihin ja tommosilla Figo roiskii.


Muiden (yliaika/)nollien ansiosta kuitenkin joukkuehopeaa HPSK:lle!!
Joukkueessa: Marianna&Säde, Tero&Shira, F sekä Mervi&?

kuva: Tuula Pullinen

Vielä tiistaina treenit ja sitten viikonloppuna EW-leirille jeee!!!

Wiun treenien muistilistaa, jottei jäädä paikalleen:

  • vahvista irtoamista
  • putkesta taaksepäin kääntyminen
  • läheltä ohjaaminen
  • niisto