Wiu pääsi melkein kokeilemaa kisahuumaa, sellai epävirallisesti. Eli Asikkalan maneesilla epiksissä. Mun tietenkin oli pakko lähteä kattomaan neitin radat ja jotenkin ajattelin, että räntäsade ja karmee tuuli olis karsinu osallistujia. No eipä ollu, joten siellä kökittiin koko ilta. Onneksi kuitenkin jätettii isot kotiin, kun koko hallin piha oli kuravelliä ja tosi pimeä…Wiu jännitti vähän uutta paikkaa, tai oikeammin varmasti niitä vieraita koiria ja hajuja.

Tekemisessä jännitys ei sinällään näkyny. Vähän tuo nyt meni enemmänkin estereeniksi, kun radat ei kaikilta osin ollu ihan sujuvasti suoritettavissa nopean koiran kanssa. Wiu saa pointsit etenkin kontakteista, jotka sujui oikein kivasti! Kepit oli alkuun vähän hukassa. Toisella radalla tuli pari rimaakin alas, mitä Wiulle toooosi harvoin tapahtuu.

MÖLLIRATA; viimeisestä esteestä ohi (minkä Pasi otti omaan piikkiinsä, hukkui kuulemma oma sijainti hetkeksi), muuten ihan mukavasti. Muistipa jopa puomin ylösmenon ottaa hienosti :)

KISAAVIEN RATA; tässä ”hieman enempi” säätöä; rima&muuri alas, kepeiltä ja keinusta ohi ekalla yrittämällä ja lopussa Pasi otti renkaan uudelleen kun oli ekalla kerralla näkevinään, että Wilma olisi hypänny sen jostain kehikon välistä…