Kun on oikein tehokas, niin ehtii yhden viikonlopun aikana koluamaan kaksi leiriä! Eli EW- ja MM -leirit osuivat samalle viikonlopulle. Alkuharmituksen jälkeen selvisi, että EW-leiri on Somerolla ja MM-leiri alle 30km päässä Kiikalassa, joten molemmat mahdollisia!

Perjantaina töiden jälkeen hurautettiin Somerolle Hovimäen leirintäalueelle, jossa meille oli pikkumökkejä varattuna. Illanvietto sujui isossa grillikatoksessa. Pyörähtipä siinä meijän porukan ohella myös pariskunta, jotka olivat ihan tosissaan tekemässä sienikastikkeen sekä muusin siinä notskilla...noooh, poistuivat kuitenkin paikalta kun "oli unohtunut niin paljon tavaroita kotiin". Wiu sai purkaa päivän aikana kertynyttä energiaa Wingo-veljen&Siistin kanssa painien. Olikin hiljasta yöllä kevythäkissä, eli aika hyvin taisi akut tyhjentyä

Lauantaina tipautin Pasin&EW-koirat Klossnereiden tilalle agiliitämään & paimentelemaan. Itse jatkoin matkaa Kiikalaan Elämys Ellien mökillä, missä Sanna&Niina majoittuivat.


Lauantaina paikalla oli Pia&Zack, Oona+pikkuihminen&Loitsu, Sanna&Spot, Niina&Vilho,
me sekä tietenkin kasvitäti Päivi kera Villen, Matin & Ritan.

Päivä hurahti Miettisen Pian tehokkaissa toko-opeissa -isot kiitokset vielä Pialle!! Kipellä on seuraaminen nyt aika kivassa mallissa, kiva. Tehtiin myös piiiitkän kesän kestäneen tauon jälkeen vähän tokotoko-juttuja, eli luoksetulo, ruutu, kaukoja...ja porukalla paikkamakuu. "Hieman" on hiomista taasen tokoliikkeissä (paitsi paikkamakuu hyvin, jopa se ylösnousu!!)!


Skip vähän velmuna ruudussa :))


Vilho treenaa ruutua


Spotten kurmuuttaa hetulapalloaan

Tokojen&ruokailun jälkeen esineruutu vielä mökin lähimaastoon. Kippe haki 2 tosi hyvin ja pikaseen. Sitten piti tehdä tarpeet ruutuun (no ihan mun oman vika kun koko päivänä en ollu kunnolla ulkoiluttanut...) ja se kolmannen löytö vähän otti aikaa...noh, löytyi kuitenkin. Sitten mie jouduinkin törkeästi lähtemään heti oman treenin jälkeen hakemaan Pasin&koissut...

Sunnuntaina sama juttu; osa laumaa Klossnereille ja me tytöt taas Kiikalaan. Paikalla oli Sanna, Niina, Päivi, minä, Carola & Nova kaverinsa kanssa. Aloitettiin haulla; Skip teki ihan ok radan (ilmasu-suora palkka-ilmasu-suorapalkka-suorapalkka). Ekalla pistolla vähän keskustelua suunnasta ja muutenkin, loput taisi mennä ok. Ilmasut oli hyvät!! Haun jälkeen evästystä ja Nova&Tito-piskinpoika näytti toooosi hienoja temppuja meille:


Tähän tarttee jo itekin vähän treenata!!!

Tässä välissä hain Pasin Klossnereilta ja sitten Kiikalan pelloille paimentamaan. Vissla, Vilho ja Spot ehtivät paimentamaan, kunnes tätit päättivät, että nyt riitti ja ryskäyttivät aidan läpi metsään. Muut saatiin (tai Päivi&Rita sai) takaisin, mutta 2 itsepäistä lambia otti hatkat....joten treeni tietenkin loppui siihen. Eli Skippy ei tällä kertaa päässyt lampaille. Onneksi nuo kaksi vilkasta tätiäkin tuli järkiinsä vietettyään pimeän yön metsässä ja palasivat maanantaina takaisin muiden pariin.

Kylläpä oli "hieman" väsynyt olo viikonlopun jälkeen...mutta ei se mitään -HAUSKAA oli, KIITOKSET kaikille!!!!!!! On kyllä hurjan mukavia ihmisiä eksynyt EW & MM koirien omistajiksi!

Kuvat: Päivi Nietosvaara (paitsi Spotin kuva Tanja Vahtera)

(tarina jatkuu paremmalla ajalla ja kunhan saan kuvia EW-leiriltäkin)