Day 3 in Hungary. Olikin niin aikainen herätys, että ei ehditty (=jaksettu mennä) edes aamupalalle. Mikä ei sinänsä iso menetys ollut, ainakaan ekan Kapos-aamun perusteella. Tämän hotlan aamupalalle ehkä 5 (asteikolla 4-10) ;)

Vihdoin siis tekemään sitä miksi tänne on tultu, eli akaamaan&kisaamaan, joukkuekisan karsintaratoja! Aamusta heti molempien ratojen (agi&hypäri) rataan tutustumiset. Agiradan suorituskin melko pian, heti kympin jälkeen. Pasille&Wiulle hieno nolla, jolla tältä radalta sijoitus 6./374! Videotakin löytyy KLIK. Juhalle&Gaialle vitonen A:n alastulolta ja Jannelle sekä Niinulle harmillisesti HYL.

20140725_1MG_0155-normal.jpg
kuva Jukka Pätynen / koirakuvat.fi

Hypärin suoritusta saikin odottaa useamman tunnin ja suoritusvuoro iltapäivällä kolmen aikoihin. Lämpötila kisakentillä jotain suomalaisille ihan vierasta... ei edes tuullut samallalailla kuin eilen. Tuntui että sulaa niille sijoilleen. Eipä tuo koirien menossa mitenkään näy, onneksi. Pasille ja WIuskalle todellinen taisteltu nolla (sijoitus joku 29. tällä nollalla), mutta nolla kuin nolla!! Video KLIK Juhalle myös nolla, Niinulle 10 ja Jannelle HYL.

Joukkueen lopullinen sijoitus taisi olla 24./95, Pasin&Wiun kahden radan yhteen lasketut pisteet 2. isoimmat koko maksikoirista, wau!!! :))

20140725_1MG_0274-normal.jpg
kuva Jukka Pätynen / koirakuvat.fi

Lämpötila kisapaikalla tosissaan aika extreme. Onneksi saimme Wiun boxin Esan&Outin asuntoauton luona olevaaan telttaan. Oli koko ajan varjopaikka ja joku suomalainen siinä hollilla, niin että pystyi jättämään reput siihen ja tiesi, että koiria pidettiin silmällä. Ja boxi saa mukavasti olla siellä koko kisavkonlopun. Avuliaita tiimikavereita :) ...ja onneksi kisapaikalta löytyy koirien kastelupiste, niin saa suorituksen jälkeen koiraa viilennettyä.

Hotellilla joskus neljän jälkeen ja Toivoloiden seurassa taas illallistamaan ihan tuohon alakerran raflaan. Huomenna sitten jatketaan yksilökisan karsintaratojen parissa -jännä ja hikinen päivä taas tiedossa :P

P7256685-normal.jpg
Tässä niitä jätskejä, mitä edellisessä postauksessa hehkutin :P