Saatiipa viettii joulu lumisissa tunnelmissa, ja lisää näyttää tulevan!! Joulu meni Heinola-Järvenpää-Vuolenkoski -akselilla. Aatona kävästiin Järvenpäässä Pasin veljen perheen luona, sitten pari yötä mun porukoilla ja Tapanina mökille kavereiden kanssa saunomaan.

Ohessa muutama kuva Joulupäivän aamulenkiltä, rapsakasta parinkympin pakkassäästä. Vuolenkoskella oli hangen päällä sellainen kova pinta (varmaan tuli, kun aatonaattona käväsi melki plussan puolella), joka avasi Skippyn takajalkaan viikko sitten tulleen haavan heti alkulenkistä. Joten lenkkeiltiin sitten vain auratuilla kohdilla, että haava ei pahenisi. Eipä tuo sitä taaskaan itse huomannut ollenkaa, ja onneksi ei pahasti vuotanut, että saatiin lenkki heitettyä.

Parit potretit eka:


Väiski, Epi, Katri & mä kera koissujen


Epi, isi & mä -ja nelijalkaset taas mukana :)

Kuuraparrat:


Figo touhotti keppien kanssa ihan into pinkeenä...


...ja Skippy paimensi. Kuten aina.


Ampu tulee!


Lenkillä (Figoa taas tassupaakut kiusaavat...)

Sitten vaan vuoden vaihdetta odottelemaan -pari päivää pitäisi töissäki jaksaa... Torstaina mökille Uutta Vuotta vastaanottamaan kera australialaisten kavereiden! Toivottavasti luminen kauneus pysyy, niin saadaa näyttää Suomen talvea parhaimmillaan!! Tehtiin jo avantokin laiturin päähän ja käytii ite testaamassa -kylmäähän se oli!