Ei tarttenu lopettaa haku-uraa ennen kuin se pääsi kunnolla alkuunkaa. Sanoin ennen tämän päiväistä Lahden hakukoetta, että jos nyt ei ala koularia tulemaa, nii loppu meijän hakuilut tähän... Tuomaroimassa kiltit sedät Ossi Harjula (tottis) ja maastossa Vesse.

Ekana tottikseen Taijan&Leian parina, me paikkamakuuseen (erinomainen, vaikkakin vajaa sivullenousu, mutta taisi mennä Ossilta ohi). Sitten yksilöt. Ristiriitainen fiilis, ei taaskaan päästy samaa kuplaa, toisin ku viime syksyn kokeessa ja nyt viimeisimmässä tokossa...toisaalta, saatiin ihan jonkunlaiset pisteet kasaa vaikkei tekemisen meininki paras mahdollinen ollukaa, joten kait siitäkin on iloittava, ettei enää ihan totaalisesti jäädytä.

Seuraaminen hyvä. Mie tein luokattoman huonot käännökset ja pyörin henkilöryhmässä ku puolukka.... ja pysähtelin turhaa kaksi kertaa. Näistä tuomari mainitsi. Itse mainitsen myös Pönnisen työskentelystä, joka oli asenteella "no jos nyt pakko on". Eli menee molempien piikkii. Liik. istu & maahanmeno-luoksetulo erittäin hyvä, samoin tasamaa nouto (hieman vino luovutus). Hypyn kiersi takasin tullessa, puutteellinen. A-este oli....erittäin hyvä(?). Eteenmeno samoin. Keuli törkeesti valmistelevassa ja nousi sivulle vasta toisella. Yhteensä 84 pojoa.


Tässä just se VINO luovutus...


Kipa aalla, sieltä se sitkeesti punkeaa ylösjalas <3 kuvat: Elina Heinonen

Maastosta täydet 170p., kiitos Vesse, vaikkei me kyllä nyt ihan jokaista noista pisteistä mun asteikolla ansaittukaan. Ite haluaisin nyt jotenkin enempi draivia näytöille menoon ja pistot oli vähän huonoja. Siis ylempia luokkia ajatellen saisi nyt parantaa "laatikkoa". Reeneissä tosin on toiminu ihan ok ne harvat muutamat tyhjät mitä tässä keväällä tehty.

Esineet 29p., eka kunniakierros ja sitten viitsi nostaa esineen...

Eli kaikkinensa 283p. ja HK1 ykköstuloksella.


Pönninen ei tätä pyttyä oikein arvostanut,
joten se sai Hesestä juustohampparin!