Eilen torstaina pyörähdettiin Skippyn kanssa osteopaatti Tiinalla, toissapäivänä alkaneen könkkäämisen&ontumisen takia. Kerroin, että aika vahvasti aristaa ja reagoi "ala"selän paineluun ja makuulta noustessaan on ihan kolmijalkainen. Toki himpun parani tossa parin päivän aikana, mutta selkeästi oli edelleen kipeä.

Tiina keskittyikin hoitamaan selkää. Sanoi, että on ärtynyt SI-nivelen luota ja "takajalkojen kiinnityskohdasta", eli juurikin sieltä missä se pullistuma on. Kait se sitten meni siinä liukastuessa...? Noh, sai koiraa rentoutumaan, availi vielä lavat, jotka oli vetäneet jumiin "kyyristelystä", varmaan ollut niin kipeä sieltä takaosasta.

Illalla vielä kylmää sinne pyllyn päälle. Nyt vaan lepoa ja annetaan selän rauhoittua. On varmaan tulehdustakin siellä Noh, toivotaan että hoito&lepo auttaa, jos ei niin mennään 2-3vkon päästä uudelleen. Eipä tässä oikein muutakaan voi! Vaikka näytti kyllä liikkuminen jo paremmalta iltalenkillä! Kippe on tietty sellainen tyypillinen bc, että ei paljon ulkona himmaile pikku kivun takia...


Kippe pääsi hoidon jälkeen mun mukaan töihin officekoiraksi

Nytpä ei kyllä mitään pitkiä lenkkejä huvittaisi muutenkaan heittää, kun pakkanen heiluu kokoajan 2-kympin alapuolella. Nuo malamuutti-EW:t ei paljon hetkahda, painelevat pitkin hankia oikeinkin tyytyväisen näköisinä, hhhhrrrrrrr. Kipellä sen sijaa meinaa varpaat paleltua, vähän auttaa jos heittää takin sille niskaan, että pysyy muu kroppa lämpösenä. On se hyvä kun pystyy pissalenkeilläkin pitämään lauman irti, niin saavat liikkua ittensä lämpöisiksi.