Mentiin mun töitten jälkeen iltapäivällä Pasin kanssa yliopiston parkkikselle treenaamaan.

Eka Figo. Tilannekatsaus seuraamisen tehokuurin jälkeen. Eli otettiin seuruutus koemaisesti minä liikkeenohjaajana. Pasi kokeili myös ilman sen kummempaa "alkulämmittelyä", eli koira suoraan autosta. Hyvin on nyt yhdistäny oikean viretilan tekemiseen, eli sivulle-käskystä koira skarppasi heti. Oli oikeastaan hieman liiankin innokas lähössä. Meni kyllä tosi hyvin, on poikien treeni tuottanut kunnon tulosta!! :)) Tuolla kehtaa jo kokeisiin mennä! ;-)

Sitten Figo autoon ja Skippy. Huomasin heti alku leikeissä, että Kippe on väsyny. Tai eka ajattelin että vaatii vaan pientä herättelyä, mutta ei, kyllä se oli oikeasti väsynyt...Joten otin sitten namipalkalla sivulletuloja muutamia ja pari seuruutus pätkää. Nyt ekaa kertaa ilman nami/käsiapuja, Pasi käski kun halusi nähä kuin se osaa! Ilmeisesti tarttin ite vaan vähän patistelua ja enemmän luottoa koiraan, sillä kappas, Skippy teki tosi hienosti ihan ilman käsiapuja, hyvä penne!! Loppuun pikku leikit niin, että jäi hauska fiilis. Sitte penne autoon, ja päätin että muuta en otakaan kun vaikutti oikeasti väsyltä. Jäi noutokapula ja kosketuslätkä käyttämättä, mutta kerrankin maltoin ite olla turhaan tekemättä....

Figo toiselle kierrokselle, aiheena "Valmis"-sanan treenaus(?). Siis tarkoitus oli sitä tokon "valmis"-sanaa liittää palkkaan. Eka palkkana oli patukka. No Figohan vallan innostu, ja keksi, että aina kun liikkeenohjaaja(=minä) kysyy "Onko ohjaaja valmis?" tai viimeistää kun Pasi vastaa "Valmis", pitää haukkua riemukkaasti...hassu otus! :) Eli palkka vaihtui namiin, jota saikin sitten suht´nopsaa syöttää, ettei ehi haukkumaa...No siis viretila kyllä nousi! ;-) Vähän vaan jarrua...Figo oli kaikenkaikkiaan tänää tositosi innokas ja sellanen "mitä seuraavaksi, mitä voin nyt tehä?!?"-asenteella! :) Oikeastaan tosi hauska kun näki että koiralla oli kivaa! Loppuun vielä käännöksiä ja askeleita, hyvin.

Lopuksi suunnattiin mettälenkille, pimeää uhmaten otsalamppujen avulla. Meinaa lämpötila väkisinkin mennä plussan puolelle, vaikka onneksi on vielä lunta maassa!! Koirat jaksoi metässä myllyttää toisiaan ihan kunnolla! :)