Viime viikonloppu starttasi aika ohjelmoidusti, kun livistin vähän aiemmin töistä pesulaan pesemää jättikoneella meijän petivaatteet. Sitten pikasee hakemaa koirat ja Sannan kanssa vähän treenailemaa. Pojat lähti jo mökille.

Lauantaina mökillä risusavottaa, raivattiin tontin yläosa, kun lomalla tehtiin alaosa. Nyt meitä oli viisi tekemässä (Sami&Anukin tuli ja anoppi oli muonittajana), joten meni kohtuu nopeestikin. Koirat ravasi ympäri tonttia ihan täpinöissää, kun tehtii porukalla jotain ulkona koko päivä :) …välillä tietty järvessä.

Sunnuntaina oli likkojen missikisat Heinolassa, tuomarina Igor Selimovic Kroatiasta. Taisi antaa kaikille muille paitsi Kipalle ERI:t. Wiulle siis ERI ja Skippylle EH!! Nyt on tarvittavat nlytulokset plakkarissa koko laumalla! Vaikka onhan se hassua, että Figolla on H ja Kipalla EH :D Kertonee jotain koko nlytouhusta…

919683_10151597217422507_1009432751_o-no
Wiu avointen narttujen rivissä -kyllähän se sinne joukkoon sopii :)

IMG_7680-normal.jpg
...pikkusenhän tuo kantaa häntää korkealla, heh.

IMG_7717-normal.jpg
Kipa käpynen <3 sai koko areenan itselleen, kun muita narttuja ei käyttöluokassa ollut

IMG_7730-normal.jpg
Tässä mie seison ku en muuta voi...

IMG_7690-normal.jpg
This thing makes me crrrrrazzyyyyy :D
(Huomatkaa hiano hihna, jonka työkaverini firma sponssasi meille ;) )

Reenattukin tietty on... Wiukin on päässyt kesätauon jälkeen tokoilemaan pari kertaa. Ihan basic-juttuja muistuteltu, ei ihan hassummin. Esineruutukin tuli tehtyä hajunhauilla, 3 esinettä 50 metristä.

Skippy on tehny pääasiassa tottista ja esineetkin. Ei niistä sen enempää, kun ei mitää kummosempaa raportoitavaa ole. Lauantain kokeessa se kunto sitten selviää ilman selittelyjä ;)