Perjantaina taas mökille! Pikkulenkkiä lukuunottamatta ihan löhöilta.

Lauantainakaa ei jassanu treeniä mitään. Sen sijaa käytii kolmen tunnin lenkki laavulla, kera glögin&joulutorttujen. Lauantaina jaksoi olla vielä pakkastakin ja lumista.


Laavu on hauskan heinäsuon reunalla, pitkien pitkospuiden takana.
Heinäsuo kyllä kantoi koiria niin, että pystyivät tekemään tutkimusreissuja minne vaan.


Pasi&koissut laavun oviaukolla


Maistuis se joulutorttu Figollekin....


Mitenköhän ne koirat oppiikin kerjäämää...?!


Mitä isompi edellä, sitä pienempi perässä...


Vanha notskipaikka tuli tarkkaan tutkittua ja tongittua


SKippy poseeraa osa I


...ja osa II (näyttää rimpulalta, mutta on ihan hyvänkokoinen narttu, yli 18kg (lihasta :D )).

 

Sunnuntaina hakutreeneissä (tasaisessa harmaudessa, märkää&lämmintä...). Molemmat pääsi alkuun tallailemaan alueen.

Kipelle ilmasuja. Voi huokaus, kun se nyt tiputtelee irtorullaa. Saa sitten taistella sen loppuun asti tuomisen kanssa, kun se rulla ei enää kiinnostais pätkääkään, kun olis kiire piilolle. Noh, ei se maalimies ainakaa unohtunu, vaikka väännettiin tuon loppuun asti palautuksen kanssa joskus oikein urakalla....Oli hiukka hankala saada tiputuksen jälkeen palauttamista onnistumaan, kun suunta oli aika vahvasti piilolle... Loppuun yksi kiintorulla ilmaisu -sitä ei sylje liian aikaseen (Onneksi!!!). Mutta nyt siirrän nuo ilmasut ainoastaan kentälle, ei tuolla metässä.

Pitää vähän miettiä muutenkin mitä tekis tuon loppuun asti palauttamisen kanssa. Voisiko treenata rullalla ihan sisällä vaan sitä palauttamista...? Vai sotkeeko se koiraa jos ei ole maalimiestä mukana jutussa...? Silloinhan se olisi enemmänkin kuin mikä tahansa palautus/nouto. Kun jos nyt läjäytän kasan leluja ja esineitä maahan ja pyydän tuomaan, niin tuo kyllä kaikki mulle asti. En tiiä, pitää nyt pohtia. Vai voisihan ihan vaan sekin auttaa, jos vaan palais takaspäin ja tekis siellä kentällä/pellolla ihan perustreeniä...ainakaan metässä en ala turhaan tekemään tuota vääntöä ettei mee maku koko hommasta... En tiiä...

Figo sai ettiä kaksi ukkoa -kaksi pistoa riitti tähän, kiitos tuulien ja irtoavan koiran. Pääsipä vähän humpsuttelemaan! Taija tuumasi, että Figohan olisi hyvä hakukoira. Joo-o, olisi se jos joku treenaisi tottiksenkin sille kisakuntoon ja ampumisiin reagoinnit neutraaleiksi... .. Heh, jos olis vaan ne maasto-osuudet..!!!