Mulla on meinannu olla joku talvilaiskuus. En ole antanu sen kuitenkaa häiritä ja stressata, vaikka välillä jää joku suunniteltu oma tai koirien treeni tekemättä…sitte jää, turha se on vääntää vaan sen takia että pitäisi. Eikös kaiken vapaa-ajan tekemisen kuitenkin pitäisi lähteä halusta tehdä?

vasyneet-normal.jpg

Puntista&fillaroinnista väsyneet... tai sitten ihan muuutenvaan väsyneet...?

Mulla tosissaan oli lauantaina synttärit. Sain vuosi sitten työkavereilta lahjaksi blenderin, joka hajosi aika nopeesti jäisen mansikan jäätyä jökelikseen terien väliin. Nyt sain Epiltä lahjaksi smoothieresepti -kirjan, jonka innoittamaan vihdoin kävin takuuvaihtamassa hajonneen koneen uuteen. Arvaatkaa mitä meillä nyt juodaan aamuin illoin? :P Josko smootheista löytyis se kadonnut energiakin…?!

smoothie-normal.jpg

Olen nyt tokoillessa alkanu kiinnittämään huomiota Wiun haukkumiseen ja kiroiluun (mikä oli aika runsasta esim. siinä pari kirjoitusta sitten olleessa videon pätkässä). Tai siis oonhan sen aina tiedostanut, mutta nyt olen alkanut puuttumaan siihen / vähentämään sitä. Voisi ehkä ajatella, että hieman epäloogista eka antaa koiran pitää ääntä ja sitten yht´ äkkiä alkaakin puuttua siihen. Jotenkin meijän yhteinen tekeminen ja esim. juurikin se seuruu on ollut aika hakusessa, niin olen ajatellut, että kaikkea ei voi kerralla saada. Niinpä sitten on tullut keskityttyä hauskan pitoon, tekemisen intoon ja vireen nostamiseen. Nyt kun tuntuu, että Wiu keskittyy hyvin ja tekee mun kanssa ja jopa se seuraaminen on paljon parantunut, niin nyt voin alkaa työstämään sitä äänipuolta. Tehdessähän Wiu ei pidä ääntä (esim. noutaessa, ruutuun juostessa tai seuratessa), vaan lähinnä palkatessa ja väliajoilla. Ja koska Wiu on nopea reagoimaan ja vastaamaan juttuihin, paranee tämänkin asia muutamilla pikku jipoilla.

Yksi iso vinkki tuli Pasilta. Ja se oli lelun irrottaminen. Koko yleiskuva rauhoittui heti sillä, että lelun irrottaa Wiun suusta niin, että ottaa alaleuasta toisella kädellä kiinni ja rauhottaa koko tilanteen. Wiu päästää aika nopeesti ite lelusta irti, ilman käskyä. Näin se on heti jotenkin vastaanottavaisempi eikä vaan ala louskuttamaan ja höyryämään. Tehdessä se kuitenkin on nyt hyvässä moodissa, eli ei sitä tartte tuua liikkeen alkuun hullusti nostettuna. Lisäksi huomautan aina jos meinaa tulla haukkua.

Eihän se ääni ihan kokonaan kerrassa tai parissakaan häviä, mutta kokeilen nyt näillä ja katotaa miten homma etenee! Nyt pitää muistaa lisätä liikkurointi mukaan kaikkiin liikkeisiin ja muistaa alkaa reenata vielä kokonaan harjottelemattomiakin juttuja, ettei (taas) jäädä paikoilleen junnaamaan. Wiuppa tykkää haasteista ja on parhaimmillaan kun ei pääse ihan vasemmalla tassulla tekemään!

Figo on aloittanu karvanlähdön, jihuu….tässä parin minsan harjauksen saldoa...

karvakasa-normal.jpg

Skippy lähtee lauantaina Varkautee taas kokeilemaa osataanko tokoilla ykkösen arvoisesti ;) …vähän alkaa jo toko tökkimään aktiivisen talven jälkeen. Onneksi olen reeneihin aina etukäteen miettinyt ja kirjottanu lapulle mitä tehää, muuten menisi varmaan ihan pelleilyksi! Ei hirveesti olla liikkeissä/asioissa edetty, mutta kait tosta reenaamisesta on, jos ei muuta niin rutiinia taas tullu!

Ai nii, saadaan varmasti HPSK:n tokoporukan kanssa joukkue kasaan Pieksiksen SM:iin, siistiä!! Kivempi lähteä porukalla pitämää hauskaa!

portilla-normal.jpg

Pahoittelen näiden kännykuvien laatua...