Tulipa mökkeiltyä välipäivät (tai minä kävin mökiltä töissä) ja koko vuodenvaihde.

Uuden Vuoden aattona saatii vieraita ihan Australiasta asti, ja vuoden vaihtumista juhlittiin 8 hengen porukalla pirteässä pakkassäässä.


Mukana Sanna, Pasi, Jaakko, Sarah, Gen, Ancon, Jukka ja minä kameran takana
-ja tietenkin Figo&Skippy

Saunottiin, uitii avannossa, syötii hyvin ja tutustutettiin aussit mm. kunnon suomalaisiin kossusnapseihin! Figolle tämä oli varmasti helpoin uusi vuosi ikinä. Koirat jäi mökkiin kun mentiin laiturille/jäälle ampumaan raketit. Takasin sisään tullessa Figo oli ihan normaali ja täysin palautunu paukuttelusta (jos nyt niihin oli edes reagoinut). Tosi mukavaa ettei Figon tarttenu panikoida!

Vuoden ensimmäisenä päivänä pakattii retkitarpeet mukaan pulkan kyytiin ja tarvottiin puolen metrin umpihangessa laavulle makkaran paistoon -vähän taisi ausseja -17 asteen pakkanen nipistellä!

Ja laittoi se pakkanen koiratkin kuuraan

Koissuilla on ollu aikalailla treenivapaata pikkusia tokohömpöttelyjä lukuunottamatta. Mutta ne on saanut viettää koiran elämää kaikkine herkkuineen, nauttia meidän lomalaisten seurasta ja olla menossa mukana. Kyllä nekin todistettavasti nauttii löhöilystä lämpösessä tuvassa:

Huomenna vielä extra-vapaapäivä loppiaisen merkeissä!! Kohti Pieksämäkeä kisakokemusta hankkimaan -tuloksista en edes haaveile, mutta käydään nyt edes joskus kisaamassa jos/kun ei jakseta treenata!