Perjantaina ja lauantaina hihnan yläpäät oli taas nii-in laiskoja, että koirat jäi ihan paitsioon. Kukahan opettaisi Skippyllekin ilmaisun, seuraamisen ym. "pientä" kivaa?! ;-) Ei vaan, me tehtiin kaikkea muuta yleishyödyllistä, kuten löhöttiin sohvalla, istuttiin Vuolenkosken paikallisessa, käytii leffassa...no kyllä me siivottii autot, käytiin puntilla ja porukalla hölkälläkin! :)

Sunnuntaina Pasi ryhdistäytyi koirien suhteen, ja viettikin koko sunnuntai illan kentällä, kun eka oli Figon kisaavien treenit ja perään Skippyn agitreenit.

Figo ei ollut ihan raketti fiiliksissä, mutta pujottelu oli saanut sen vauhdin, mitä on etsitty! Figo kestää jo puikassa sen verran painetta, että Pasi meni vähän koiran edellä jalkkis kainalossa kirittämässä, näin lyötyi tekemisen meininkiä puikkaakin. Figo on nyt tosi valmis 1. luokkaan, Pasi jo harmitteli että kisoihin on vielä kaksi viikkoa! ;-) Ainut, että pujottelu kaikkinensa pitää tehdä vielä tosi tarkasti, ei voi vaan huitasta koiraa puikkaamaan.

Skippylläkin on jo hyvä haju kontakteista. Puikka etenee hitaasti mutta varmasti(?). Mä sain treeneistä tuliaisena suklaalevvyn, kun Kippe oli ollut toka leikkimielisessä kisassa, missä piti suorittaa mahdollisimman monta estettä tietyssä ajassa. Tälläset pitää Kipen kanssa mennä vielä ahkeraan palkaten. Hypyt Kipellä on vielä medi korkeudella ja rengas myös. Vähän vielä korkeat tökkii -siis pomppuahan riittää, mutta ei tekniikaa/rohkeutta tms.

Maanantaina olin Kipen kanssa haussa. Eipä ole koskaan ollut näin nopeita hakutreenejä. No tämä siksi, että en töistä ehtinyt aiemmin, ja kun pääsin paikalle, oli muut koirat jo treenattu, paitsi dalmis GoGo. Joten olin vaan yhdelle maalimiehenä.

Skippy otti 3 ukkoa. Kahdelta ekalta haettiin haju, joten nämä menikin hyvin. Maalimiehet kuljettivat Skippyn piilolta keskilinjalle. Kävin itekin piilolla, mutta Kippe sai puuhailla vaan ukkojen kanssa, ei välittänyt minusta.

3. lähetyksen otin ilman apuja, koska lähetyskohta oli niin mainio, että ohjasi koiran pakostakin lähtemään suoraan. Ja suoraan jatkoi hyvin, vaikka maasto muuttuikin heinikoksi/pöpeliköksi. Pieni kaarto eteen päin ja suoraan piilolle.

Meni hyvin, ja Skippy oli nyt kovasti innoissaan! :) Keskiviikkona mennään uudelleen samalle alueelle, jos olisi piilot muistissa...!