PItäisi aina heti kirjottaa kaikki ylös, näin jälkikäteen tosi hankala muistella... ..

Keskiviikkona lähdin Pasin mukaa hallille, kun oli taas niin paljon pakkasta, että muut peruivat tulonsa. Itseasiassa Korkeavirekin oli perunut kurssinsa, joten päästii jo ennen seiskaa hallille. Molemmat teki aksaa, eli minä olin vaan ketyn roolissa palkkausavustajana Kunnolla en edes muista mitä tekivät...ainakin sitä puomia. Reenin jälkeen Pasi konsultoi Jenniltä ohjeita mitä sen kanssa pitäisi tehdä, että saisi paremmaksi. Jenniltä tulikin hyvät ohjeet, joita nyt sitten toteutetaan.

Perjantai-iltana Pasi oli ottanu oman hallivuoron. Figo teki puomia Jennin uusilla ohjeilla, heti oli ainakin vauhti aivan eri ja lopun hiipiminen jäi pois. Eli tehtiin vähän juoksukontakti-tyylisesti, ei siis vaadittu loppuun 2-on-2-offia, mutta kuitenkin vapautuskäsky oli mukana. Katotaan mitä tällä saadaan aikaiseksi sitten loppujen lopuksi. Figo teki myös välistä vetoja, takaakiertoja, ihmisnuolta ja ja ja...en mä edes tiedä mitä ne kaikki oli, yritin vaan oikea aikaisesti nakata lelun käskettyyn kohtaan!! Figolla on nyt joku hurja moodi aksassa, sen silmät oikeen kiiluu, sellanen vähän raivo meininki...! Sunnuntain porukkareeneissäkin oli huomattu Figon uusi vaihde. Oli kuulema menny tosi hyvin, olivat tehneet ratatreeniä ja puomia sitten erikseen, kun sitä ei ollut radassa. Jännä nähdä, miten tämä meno (& uusi tyyli puomissa) taas siirtyy pitkän tauon jälkeen kisakentille. Uutena vuotena olis ekat startit Hyvinkäällä.

Skippy teki silloin perjantaina hallilla tokoa mun kanssa. Oli jotenkin hirmu hankalaa, kun se halli on agilityhalli Kipen mielestä. Ei siellä ole koskaan muuta tehty ja sitten Pasi oli mukava ja kaikki esteetkin kentällä... Joten välillä tarjosi lelua sitten Pasille, vaikka oli mun kanssa hommissa...hassu. Ei tartte oikein arpoa valitsisiko se tokon vai agilityn jos saisi itse valita...!!

Ekalla kiekalla noutoa, hyppynoutoa, seuraamista...olikohan muuta?! Noutoa en nyt tehny koko liikkeenä, vaan asetelmana minä-koira-kapula ja pitkältä matkalta. Eli käytännössä jäi se kapulalle juoksu kokonaan pois. Koira vaan nosti maassa olevan kapulan ja palautti sen pitkältä matkalta mulle. Sain sitä kaivattua vauhtia näin tosi kivasti lisää!! Hyppynoudossa ekan palautti esteen ohi, kun oli niin vinossa, loput huomautuksen jälkeen hyvin (ihan siis tokohypyllä, ei PK). Jäävät oli hyvät.

Tokalla kierroksella ruutua, tunnari ja seuraamista. Voi elämä oli ruutu vaikea!! Sinne ei voinu mennä suoraan, vaan piti matkalla pujotella kepit tai juosta putken läpi ja sitte ihmetellä, että mitä hittoa tässä piti tehdä. Meni ihan jumiin ja vauhti katosi tuolla, reppana oli epävarma, mitä täällä tehdään...Tehtiin sitten ihan helpotettuja lyhyeltä matkalta lelu ruudussa valmiina... Tunnari oli taas hyvä! Pasi vei sekalaisen ison läjän kapuloita. Tämä taitaa olla ainoa liike, joka tällä hetkellä sujuu jotenkin niinkuin pitääkin. Seuraamista tehtii molemmilla kiekoilla tosi pahoilla häiriöillä. Pasi oli oikein tehokas häiriöijä. Toisaalta Kipen teki selkeästi mieli kurkkia Pasia vaikka se ei varsinaisesti häiriöinytkään, vaan esim. rakensi rataa. Toisaalta sitten kun häiriköi, häiriköi tosi rankasti. Spurttaili ihan vierestä, teki jotain ihme mahalleen syöksyjä siinä edessä, taputteli, vihelteli yms. yms. Kippe-pieni tsemppasi ja keskittyi niin kovin, että oli ihan puhkipoikkiväsyny reenien jälkeen! Kyllä sitä joitain kertoja pääsin huomauttamaankin kun kontakti herpaantui, mutta teki sitten vastaavasti tosi hienojakin pätkiä. Oikein hyvää ja tarpeellista treeniä!!!

Lauantaina meillä vaihtui kulkupeli: Audi-the-aikapommi sai lähteä vaihtoon, tilalle muutti -08 Subaru Lecacy 2.0 TDI. Neliveto pysyi, diesel tuli uutena plussana. Onhan tuo enempi meille mettäläisille sopiva ku Audi (vaikka oli se Audikin ihuna). Subru tuntuu olevan omimmillaan tuolla lumisilla pienillä mutkateillä! Lisäksi illalla vähän juhlistettiin Pasin KTM saavutusta hyvällä anopin kokkailemalla sapuskalla & skumpalla.

Sunnuntaina tehtiin mökillä suursiivous joulua varten. Nyt voi sitten hyvillä mielin mennä torstaina puhtaaseen mökkiin joulun viettoon. Illalla vielä tsempattiin Kipen kanssa ja käytii juoksemassa poikien ollessa hallilla. Olen nyt yrittäny käydä muutamia kertoja Kipen kanssa juoksemassa, että saisi senkin kuntoa saikun jäljiltä vähän paranemaan.