No nii, otin sitte härkää sarvista ja menin kun meninkin aksatreeneihin. No okei, jätin kisaavien ryhmän väliin ja menin vasta Kipen ryhmään.

Meillä oli kolme eri pistettä ja tehtiin niitä kolmen ryhmissä, eli sai ihan mukavasti tehä. Eka piste oli kontaktitreeniä. Eli puomi ja A pääosassa. Mukana myös 2 putkea ja kolme hyppyä, niillä sitten kieputeltiin.

Mainittakoon, että sain Kipen joka kerralla menemää oikein kohdan, missä oli puomin ylösmenon alla kaariputki. Eli meni aina joko putkeen tai puomille -minne halusin!! Ja otti kaikki alastulokontaktit. Ylösmenoille unohin laittaa namit, mutta ei hypänny yhdenkään yli. Radan rytmitys taisi mennä tsäkällä kohilleen. Niin, ja yksikään rima ei kolissut alas! Hitto, mähän alan kohta agiliitoa harrastamaa! ;-D *toi oli vitsi*

1250233068_img-d41d8cd98f00b204e9800998e
Fiilistä luomaan vanha Jonnan ottama kuva

Ehdin tekemään vielä Figollekin samaa radan pätkää. Figo pentele kerran karkasi puomille kun piti mennä putkeen (no joo, toki tää oli mun moka), mutta muuten pyöri Figokin kivasti ja otti kontaktit (toki tässä pystyi ite olemaan ja ehtimään kontaktien lähelle, joten se paljon helpotti).

Tokassa pisteessä oliki treenien "päärata", ja se oli jo mulle the super ohjaajalle liikaa...Joten nöyrryin hieman ja pyysin Maria ohjaamaan Figon sillä radalla! ;-) Koska siis mehän mentiin treeneihin ihan koissujen aktivoinnin kannalta, joten ajattelin että saa Figo kunnolla tehdä eikä tartte kärsiä mun mokista...Mari&Figo meni radan (16 estettä) 3 kertaa läpi. Ei yhtään nollaa, koska Figo jostain syystä roiski vähän rimoja (Mari epäili että hänen käskytykset tuli väärällä ajotuksella), mutta kaikkinensa Figo ja Mari teki oikein kivan näköstä yhteistyötä. Kumpikin paikkaili toisen virheitä (tai kait se useemmin on koira joka joutuu paikkailemaa?) ja yhteistyö sujui. Mari sano, että oli kiva viedä osaavaa koiraa (toki Marin oma Runokin kisaa kolmosissa ja on taitava). Figolla ei ole mitään ongelmia lähteä töihin kenen kanssa tahansa! Hirmu ISO kiitos tätäkin kautta Marille, oli kiva että Figo pääsi kunnolla aksaamaan!

1250233097_img-d41d8cd98f00b204e9800998e
Marin ottama vanha kuva Figosta

Vikassa pisteessä oli pituus, keinu, puikka ja rengas. Tässä tein Kipen kanssa rengasta. Koitettiin löytää yhteisymmärrys mistä välistä sitä oikein mennää läpi.... Puikkaa, joka Kipella on valtavasti kehittyny. Avokulmat vaikeita vielä. Pituus-puikka-rengas -yhdistelmää myös. Taitava penne kun teki mun söhlön kanssa parhaansa!

Loppuun vielä iltalenkit -ja kotona taas lähempänä puoli yhtätoista! Hymy

...ja tänään Alkaa Mun Kesäloma -2 viikkoa lomaa!!!!!!! Jeeeeeiiiii!!!