Aloitetaan uusimmalla ja mielenkiintoisimmalla (ettei tartte lukea loppuun asti mun jorinoita ;-): Skippy kävi eilen (n.1,5v. iässä) lonkka-&kyynärkuvissa. Kyynärpäät oli ihan priimat, samoin toinen lonkka (A). Toisen puolen lonkkaa eläinlääkäri veikkaili että olisi B. Otettiin vielä uudet kuvat, jos olisi saanut toisenkin puolen näyttämään paremmalta. Eipä se paremmaksi muuttunut. Tämä siksi, ettei vaan tulisi C:nä takaisin. No katsotaan kuin likan tulosten kanssa käy!

Mulle pääasia on se, että lonkat on terveet ja siistit. Siis täysin toimivat touhussa kuin touhussa ja koiraa haittaamattomat.

Kippe oli niin suloinen kun oli rauhotettuna, kerrankin paljon paikoillaan ja löhöili koko illan! :) Oli vähän hassu, kun heti kun alkoi pysyä jaloillaan toi mulle lattialelua! Oli vähän koominen, kun vielä muuten jumitti ja hyvä kun jaloillaan pysyi, mutta leikki olisi maistunut! :D

Koko loppupäivän/illan/yön nukkumisten jälkeen tyttö oli aamulla kuin ruutia pursuava tynnyri. Oli aamulenkillä pakko tehdä pikku tottikset, että sai sen ihan pahimman energian purettua. Seuraaminen olisikin sitten sellasta pomppimista...ja luoksetulossa ohjaajaa pelotti, kun mustasalama tuli täysillä kohti...! ;-)

Lumetkin ehti jo kerran sulaa, ja tulla nyt uudestaa takaisinkin. Josko nyt pysyisi jouluun asti?!

Treenit on periaatteessa ollut vähän tauolla. Tai mitää seuran treenejä ei nyt pyöri, joten ihan omiamme ollaan puuhasteltu. Aika tottis painotteista. Skippylle AVOn liikkeitä ja Figolle sekalaisesti sitä sun tätä. Naksun avulla temputtelua sisällä, viikonloppuisin valosalla myös esineruutua ja viestipätkiä.

Figolla on kepit nyt paljon parentuneet -ihan kuin olisi jokin lukko auennut. Ei niitä sen kummemmin olla tahkottu, välillä porukoilla käydessä muutama veto takapihalla. Mutta sellanen paine on kadonnut, ja Figo tekee paljon vapautuneemmin&innolla -ja oikein!! Joulun jälkeen alkaa agilityn hallitreenit, joten jos tammikuussa olisi taas kisatykki viritettynä!? ;-) Skippykin pääsee halliin treenailemaan, jos vähän edettäisiin agilityssäkin.