Maanantai-ilta oli treenivapaa, joten hurautettiin mökille viemään peräkärry takas sinne. Wiu pääsi ekaa kertaa mökillä käymää, oli taas niin touhu päällä ja viipotti menemään isojen perässä.


kolmikko poseeraa (ihanku yksi olisi muita vähän pienempi)

Figo sai parkkiksella parilla esteellä reenata ohjauskuvioita, likatkin pääsi tekemää takaakiertoja ja poispäinkäännöstä ( molemmat ilman rimoja )

Lisäksi ammuttiin ensin Skippylle, Wiu oli autossa. Vitsit, Kipellä on just nyt sellanen reaktio mitä olen halunnutkin laukauksiin -nostaa itteään laukauksesta, kun odottaa palloa!! Eli vähän paukkuarasta koirasta saatii kuorittua "laukauksista pitävä"! Tai ei Kippe oikeasti ole paukkuarka ollutkaan, enempi ehkä tottumaton(?). Sitte Kippe sai luvan juosta alas rantaan ja Wiu autosta. Ekaa laukausta vähän säpsähti, sitten loput 4 laukausta menin kokoajan vaan kauemmas koirasta, niihin ei enää reagoinut vaan ahmi nakkia Pasilta. Skippy juoksi rannasta ekan laukauksen kuultuaan ihan täpöillä, joten sai olla paikkamakuussa loput laukaukset. Tulipahan pennelillekin ekat ampumiset tehtyä, jos siitä joskus kehkeytyy vaikka PK-koirakin

Loppuun vielä pikkulenkki metsässä, ja johan oli hetken sippi pentukin! Vitsi tuolla tyypillä vauhti vaan kasvaa päivä päivältä, huh! Saa jo niitä ihania pentuhepuleita, etenkin juuri ennen simahtamista. Ja F on kilttinä setänä leikittäny penneliä joka päivä useamman kerran.