No nyt on lunta vihdoin täällä etelämmässäkin!! Ihanaa! Pasi suunnitteli huomiseksi hiihtoa ennen agilitytreenejä. Tällainen se pitäisi talven olla jo marras-joulukuusta lähtien.

Viikko on tainnut kulua enempi itteä kuin koiria treenatessa. Tai on rekut päässy mukaa juoksemaan, tosin ollaan metässä menty ettei ole tarttenut edes vetää vaan on saanut kirmata vapaana. Ihan omatoimi puuhastelulla taas tultu toimeen.

"Omalla" pihalla (eihän se oma ole, mutta siinä kuistin vieressä anyway) pikku tokopätkiä. Ruutua, stoppeja puunkierrolla (nyt myös vauhdista maahanmeno mukana. Tämäkin alkaa sujumaan kivasti), seuraamispätkiä... sitä tavallista! Hymy

Sisällä ollaan naksuteltu kakeja ja edestä sivulletuloja (näitä Skippy ei ollenkaan tajua, istuu ihan kierosti lonkka-asennossa...*ohjaaja taas katsoo peiliin*). Ja agilityä varten kierretty penkkejä ja tehty sohvalla kontakteja (Jenni-kasvattajalta nappastu kikka, eli koiran takapää sohvalla ja etupää lattialla + nenä koskee maahan). Sellaista hauskaa sisäajan vietettä!

Huomenna onneksi kunnon agitreenit ja jos sunnuntaina vaikka vähän juoksuteltaisiin viestiä! Hakuun ei nyt ole mahiksia, kun on Luminen Talvi. Ilmaisutreenit aloitetaan pikaseen, kunhan treenikamun tassu kuntoutuu. Näillä siis! Hyvinhän nuo pärjää vähemmälläkin tekemisellä -Skippy syö kasapäin luita ajan vietteeksi (hyvä näin, on saanut kaikki sisustuselementit olla rauhassa...) ja ulkona juoksee päättömästi! Silmänisku Figo nyt pysyy nahoissaan vallan hyvin -kunhan saa välillä rapsutuksia ja pääsee ulos nuuhkimaan. Figo kyllä on maailman helpoin koira, on tyytyväinen kunhan vaan saa olla mukana arkitouhuissa ja elämän menossa.