Ihana mökkivkonloppu taas takana! Sunnuntaina laskettii vene vesille ja käytiin ekat testikurvailut kylän baarille. Veneily tekee kyllä kesäfiiiksen! Cool Muutenkin tehtiin kaikkea hyödyllistä mökkipuuhastelua, kuten saunan hionta&pesu ja lauteiden lakkaus.

Ehdittiin vähän koiratouhuamaankin. Perjantaina pikku tottikset ja 20x50m esineruutu molemmille lenkin varrella. Molemmilta jäi mieleen tosi hienot noudot!!...ja että esineruutu oli kivaa pitkästä aikaa. Löytyi ja palautui vauhdilla.

Launtaina iltapäivällä Riihimäkeen agikisoihin. Tai minä&Skippy seuraneiteinä ja pojat kisaamassa. Ekana hyppyrata. Oli taas Pasilta vähän asenne hukassa kun hyppyradan nollat ei hyödytä luokkanousussa (jo yksi nolla hyppyradalta). HYL kepeillä sähläilystä. (lisää molemmista radoista videot huomenissa).

Toiselta radalta (agilityrata) tooosi harmittava 5 A:n alastulo kontaktilta(?!). Oli tosi vauhdikas suoranpätkiä sisältävä rata, joten Pasi oli sitä mieltä, että nyt pitää mennä kovaa, että pärjää nopeille bortsuille ja kelpeille! Silmänisku Meni sitten niin lujaa että A:n alastulokontakti unohtui vaatia.... Mutta tuli kyllä se luokan nopein aika!! Kieli ulkona

Sunnuntaina aamutuimaan ajelin Hollolaan Kipen kanssa tokoilemaan. Tuloksena AVO I 173p. ja luokkavoitto (1./5).

Nopeat seli-seli-selitykset:

PAIKKAMAKUU: 9 oli ollut vähän levoton takapää. Vieressä olevat koirat nousivat ylös ja alkoivat keskenään hyörinään siinä naapurissa...Mun mielestä vajaa perusasento, vaikka tästä ei huomautettukaan.

SEURAAMINEN: 9 tuntu tosi lyhyeltä kaaviolta, ihan ok fiilis jäi tästä noin suorituksena.

LIIKKEESTÄ MAAHANMENO: nousi vasta tokalla käskyllä ylös sivulle, muuten great.

LUOKSETULO: 8. Mun mielestä upea! ;-) No ehkä pysähdys vähän valui, myönnetään sitten....mutta ei paljon kyllä!!

LIIKKEESTÄ SEISOMINEN: 9 oli vähän stepannut käskyn jälkeen, mutta ok.

NOUTO: 10 -> ansaitusti!!!!!

KAKET: 8 (ei ansaitusti) Nyt eka istumaannousu bra, tätä ollaan tehtykin teemalla ylös nousu -> palkka. Takasin maahan hyvin. Toinen istu vasta kolmannella käskyllä...eli näkyi että on tehty vaan yhta nousua heti palkkaamalla. Ei liikkunu eteenpäin milliäkään, eli sikäli hyvä (ei kyllä koskaan ole liikkunutkaan).

HYPPY: 8 tässä sähläsi sekä ohjaaja että tuomari. Koirakin meni hypyn taakse maahan. Minä meinasin ALO-hyppymäisesti lähteä kävelemään koiran vierelle ja tuomarikin käskytti vähän väärin. Tällä liikkeellä ei nyt niin merkitystä olekaan, kun jatkossa on hyppynoutona!

KOKONAISVAIKUTUS: 8. Palkkasin liian riemulla alussa, kunnes tuomari siitä huomautti.

Mutta ihan PÄÄASIA oli mun henkinen tsemppaaminen teemoilla:
- Skippy osaa kaiken -> luota siihen sen arvoisesti!!!
- Älä välitä muista ihmisistä -> keskity vaan koiraan ja omaan tekemiseen
- Liike kerrallaan. Jokainen liike uusi mahdollisuus. Nollaa edelliset tapahtumat.
- Ei mennä tekemään tulosta, vaan kivaa tokoa!!!!

Ja tuomari sanoikin, että teitä oli ilo katsoa! :D

Ihana oli saada kohtuu hyvä onnistuminen kisatilanteessa!!! Kippe ei juurikaan jäätyillyt, kun mä pystyin olemaan vähän normaalimpana. Taitava likka tuo on, kunhan saadaan ohjaaja samalle tasolle! Silmänisku