Jaahasjaahas, ennen pääsiäistä näyttäis olevan tuo edellinen päivitys… koitetaas muistella edes jotain!

Keskiviikkona molemmat likat kävi Riinan hoidettavana Porvoossa. Pasi käytti, joten en nyt muista ihan tarkkaan mikä oli ”tuomio”. Paitsi että Skippyssä ei ollut mitään isompaa. Nyt voi piirtää rastin seinään!! Luulen, että sen kroppa on päässyt vihdoin jonkinlaiseen balanssiin ja toimivuuteen, koska nyt esim. liikkuminen näyttää hyvältä. Sellanen kolmisen vuotta siinä menikin. Wiulla oli muistaakseni ollut jotain vinoumaa lantiossa yms., mutta ei mitään mitä ei olisi saanut hoidettua.

Pääsiäinen vietetiin pääsääntöisesti mökillä laituriremppaa aloitellen ja muuten vaan lomaillein. Saatiin kyläilijöitäkin Epin jengistä, porukoista sekä Sannasta&Jukasta + Noolasta. Olipa mukavaa! Lauantaina kävin likkaporukalla 6h issikkaretkellä Toivonharjulla (Mikkeli-Pieksis välillä) –oli aika huikea reissu! Kunnon monipuoliset vauhtimaastoilut, ei mitään pelkkää köpöttelyä!

issikoilla2-normal.jpg
Iloiset retkeilijät

20140419_115050-normal.jpg
Mun kulkupelinä olin mun ikäinen issikkarouva Stella. En oikeasti ole ikinä nähnyt noin hyväkuntoista tuon ikäistä ponia! Niin vaan innolla meni ja aina pyrki kärkeen. Vauhtipätkillä kyllä jäi nuoremmille, mutta aina kiri kiinni (oli se kyllä kooltaankin kaikkein pienin).

20140418_153536-normal.jpg
Epi&Selma mökkeilemässä <3

Wilhelmiina kisasi samana pääsiäislauantaina Helsingissä. Saldona 0-HYL-HYL. Nollalla taisi olla 1,5s. kärjestä (sij. 8.) kunnon stoppikontakteilla.

Esineruudun tein perjantaina koko laumalle :) Koponen&Figo haki 2 kumpainenkin ja Wiu samoin, sille tosin näytin kun vein. Taisi kaikilta sujua ihan ok. Sunnuntaina hakuiltiin Tanjan, Taijan & Mariannan kanssa uudessa maastossa Vuolenkoskella. Koposelle vika treeni ennen koetta, 3 löytöä ilmaisuilla. Ei mennyt ihan suunnitellusti, kun tuli 2 tyhjääkin, kun mamma ei sitten ottanut tuuliolosuhteita yhtään huomioon, niin ei etenemälläkään saanut hajua kaukana olleista mm:stä asti. No ei se mitään vaikkei tyhjiä pitänytkään tehdä, innolla tuo kulki. Wiulle kolme valmista, 2 ekaa tosi hyvin, jopa jyrkälle kalliolle nousu. Kolmatta ei löytänyt ekalla, porhalsi vaan ohi jonnekin horisonttiin :D Uudella lähetyksellä sitten löytyi, mutta vähän hassusta paikasta vasta sai hajun; piti edetä aluetta kukkulan alle, mistä vasta nappasi. Oli kyllä tuulinen päivä ja vaihtelevat maaston muodot, niin ei siinä ottanut selvää miten hajut kulki.

20140422_142843-normal.jpg
Vanhan laiturin purkua. Kaiteet&päätypenkit on jo poistettu...

Eilen torstaina senioreille esineruutu takapellolle. Jestas ne olikin molemmat päteviä?! Nyt pitäisi lopettaa tämän treenaaminen kokonaan, kun Koposella on kerrankin palikat kohdallaan; meni suoraa ja kovaa kuin Nato-ohjus, mutta silti nenä auki tosi hienosti! Kolme esinettä löytyi ennätysajassa.

20140418_150027-normal.jpg
Työnjohtaja tarkkana

Tokot on jääny nyt tositosi olemattomiin... joku ilta kotipihassa tehtiin koko köörin kanssa. Wiulle lähinnä AVO:n juttuja, JOS meinaa oman seuran kisoissa kävästä... Samoin muutamat "rullan" pidot tehty ja Figolle tietty hajuntunnistus -hommia. Sensijaan aksan suhteen Wiu&Pasi on ahkeroineet kyllä. Lauantaina kaksikko kisaa Jyväskylässä, mie olen työkavereiden kanssa Tallinnassa rentoutumassa!

20140418_153434-normal.jpg