Elikkäs sunnuntaina 16.3. Koposen kanssa Porvossa Harri Laisin tuomaroitavana. EVL:ssa 20 koirakkoa, mutta mukavasti oli jaettu kahtia, eli ei tarttenut koko päivää olla kisapaikalla. Meillä alkoi klo 12, koepaikkana toimi maneesi (minkä pohja oli onneksi lanattu, ettei tarttenu tarpoa pehmeässä pohjassa).

Paikkaistu 0, oli lopussa valunut maahan (taas! Pysyvä kisamoka…)
Paikkamakuu 10, oli kyllä kovin löysän ja kyllästyneen oloinen…vajaa PA:on nousu.

Sitten odottelua melkein kolme tuntia kunnes päästiin vikana EVL-koirakkona tekemään yksilöt sekoitetussa järkässä.

Tunnari 9,5; hetken joutui haistelemaan, ennen kuin osui oman kohdalle. Ihan siisti oli!
Ruutu 10; tuli sivulle sellai pitkäksi liiraten, vaikka nämä yleensä olleet tosi siistit…
Kaukot 9; nyt en kyllä nähnyt viivaa, että paljonko oli liikkunut…?! Muuten vaihdot ihan reippaasti.
Seuruu 8,5; muutama vino PA, ajoittain vähän painoi ja alussa ekalla suoralla edisti.
Hyppynouto 10
Luoksari 10; kuulemma päivän ainoa 10, vaikkei tälläkään nyt sentään ihan täysiä olisi pitänyt saada ;)
Idari 10 (I-S-M); hidas istuminen, ihan ok seuruu!
Ohjattu 10; vino merkillä

Erityisen tyytyväinen oli Kipan asenteeseen, oli hirmu täpäkkä ja reipas! Lisäksi skarppasi niin, että kaikki eteentulot oli suoria eikä törmäillyt. Samoin PA:on siirtymiset ok. Eli periaatteessa suoriutui kokonaisuutena paremmin kuin keskimäärin treeneissä, mikä on meille jo aivan huippua!!

Yhteensä 280p., EVL1, KP ja sij. 3./20!

voittaja-normal.jpg

Tavoitteet siis täyttyi; kivaa oli!! (Tietenkin tuota alun paikkaistumisen ketutusta lukuun ottamatta!)

----------------------------------------------------------------

Figon tilanne on aika ennallaan; käynnissä näyttää puhtaalta, hitaassa ravissa myös, mutta nopeammassa ravissa ontuu. Pientä turvotusta/ nestettä on ranteessa edelleen. Reilu viikko lääkekuuria jäljellä.

Lisäksi herralla on nyt hieman vaikeaa, kun Wiulla on juoksussa varmaan aikalailla tärppipäivät… voi toista, kyllä nyt koetellaan! Mummolaankaan ei pääse hoitoon, kun porukat on Lontoossa lomalla.

20140317_105849-normal.jpg

----------------------------------------------------------------

Wiullehan sattui reilu viikko sitten maanantaina PK-metrisellä se kuperkeikkahaaveri. En tiiä johtuiko siitä, vai jostain muusta pikku tapaturmasta, mutta lauantaina aksatreenien jälkeen oli takapäästään totaalisen köpö. Aivan samanlainen, mitä Koponen on pahimmillaan, kun selkä ärtyilee. OTJ ihan poissa pelistä ja muutenkin jäykkä. Kotiapuna la illalla hierontaa, venskailua ja painelua. Sunnuntaina oli jo parempi.

Saatiin onneksi tiistaille aika Kellmanin Riinan käsittelyyn. Siis Porvoon reissulle, jonne saatiin Katri&Coco matkaseuraksi. Tietty samalla piti kävästä Brunbergilla ja D&C:ssa shoppailemassa sekä vanhassa kaupungissa syömässä.

20140317_152537-normal.jpg
Cocon kanssa shoppailemassa 8)

Onneksi Wiu vaikutti jo liikkeissään normaalilta. Näin (kuvittelin?) kyllä, että ojan yli ei hyppää ihan normaalisti ja että helposti nosti heti laukalle, eli ei juurikaan ravaillut. Riina hoiti neitiä tunnin verran. Isoimpina löydöksinä oli lukko selkärangassa, jossain etuosassa (olisko ollu joku 10. nikama tmv.?), pallea jumissa ja lantio vinossa. Luultavasti sitten seurauksia tuosta hyppyhaaverista. Alle kk kuitenkin edellisesti hoitokerrasta.

Hyvin sai Riina hoidettua. Wiuska oli aivan rentona, ihan simmut kiinni pötkötteli siinä. Kiitokset vaan Riinalle, että saatiin heti jumit hoidettua!! …ja rauha nukkua yöt taas kunnolla ;)

Wiulle tuli siis ennen ja jälkee hoidon 4 täysin treenitöntä päivää (torstaina saa mennä kevyesti aksailemaan). Luulen, että ei tee yhtään huonoa. Wiu on nyt aika rennon ja rauhallisen oloinen. Ihan hyvä kunnolla laskea kierrokset nollaan useammalla vapaapäivällä.

20140318_105433-normal.jpg
Prinsessa relaa

----------------------------------------------------------------

20140317_102239-normal.jpg
Maanantain&tiistain talvilomapäivillä oli aikas mukavat lenkkisäät :)

20140317_110655-normal.jpg
Koponenkin nauttii kevätauringosta kuistilla!