Lähdin puolenpäivän tienoilla töistä, lenkitin koissut ja nappasin Kipen kyytii. Sitten kohti Hyvinkäätä ja Laioksen vastaanottoa. Pitää sanoa, että oli pätevä ja asiansa osaava mies! Sai Kipen heti tosi rennoksi ja selkeesti oli luottavainen koira koko ajan (mikä ei vieraalle aina Kipen kanssa ole itsestäänselvyys).

Mitä Kipestä löytyi:
- vasen takajalka; kintereen alapuolelta (tassu) oli kipeä/jumissa. Ei rakenteellinen vika, vaan joku tapaturma tms. (kaksi ulointa varvasta etenkin kipeät)
- on luultavasti kompensoinut tätä liikkumisessaan -> lantio oikealta puolelta lukossa & jumissa
- lantiosta seurauksena, että oikean takajalan liikerata oli vajaa
- myös niskassa & rintakehässä jäykkyyttä (seuraus luult. vinoudesta)

Sai oikein hyvin tunnin aikana auottua lantiota ja rintakehää. Myös sitä takatassua hoiti. Hoidon loputtua oikea takajalkakin taipui jo ihan eri hyvin!

On kuulema jotain vanhoja juttuja, nyt on vaan "vesilasi läikkynyt yli", eli on treenaamisen myötä pahentunut ja alkanut oireilemaan.

Nyt perjantaihin asti rauhassa revittelemättä (tasaista menoa, saa kyllä olla vapaana jos ei hulluna temmo menemään). Koko viikko ilman treenejä (eli la kisat jää nyt väliin), ensi viikolla saa alkaa treenaamaan, jos näyttää että kaikki ok.

Seuraava kerta sovittiin kuukauden päähän (lomat vähän sotkee). Pitää soitella aiemmin, jos tulee oireita, niin yritetään hoitaa jossain välissä jo ennen elokuun alkua.

Huh, tästä siis selvitään levolla & hoidolla!

Huomenna Kippeä ei siis tarvitse/voi enää hieroa, joten Figo pääsee Hennan möyhennettäväksi. Ei varmasti tee pahaa sillekään, kun ihan aktiivisesti nyt hyppinyt ja treenannut.