Hups, jääny taas torstain treenien jälkeen kirjottamatta, noh, pompataan nyt suoraan tiistain paskistreeneihin, kun oikeastaan ainoat kunnon treenit oli sunnuntaina Korkeavireen uudella hallilla. Ängin sinne agilitaajien joukkoon vähän tokoilemaan (nyt oli muutes Kipellä hyvä mielentila, kiitos aksaympäristön!). Figo reenasi ratatreenin & rimojen pysymisen lisäksi puomia, jota kuvasin että saatiin Jennille laitettua miltä näyttää ja lisäohjeita jatkoon, kiitos! -materiaalia.

Mutta sitten niihin eilisiin reeneihin. Katri oli tehny oikein pätevän kuka treena kenenkin kanssa-taulukon meille koko talven reenejä varten! Mie tein tälläkertaa labbis-Elinan kanssa. Tein ihan kauhian havainnoin -selittelen kun suomalainen urheilija!!! Keksin vaikka mitä änkytyksiä, miksi en muka voi tehdä jotain liikettä tms. Elina ainakin kolme kertaa sai mut kiinni selittelystä ja pisti vaan oikeasti tekemään! Kiitos tosi hyvälle sparrarille! Näyttävästi niin tartten jonkun potkimaan mua perseelle. Ei ihme ettei olla edistytty...

1. kierros

Ruudun paikkaa. Ruutuhan oli torstaina Orimattilassa totaalisen kadoksissa, sunnuntaina ihan ok. Tehtiin targetin avulla. Elina teki hyvän huomion -Kippe luuli nyt, että oikea paikka on ruudun takana, sillai etujalat takaviivalla... Targetilla saatiin paikka korjattua hyväksi ja loppuun esitti jo ihan kivoja ruutuja määrätietoisesti! 

Luoksetulon stopit. Tehtiin vaan sitä seisomista kiertojen avulla. Saatiinpa hyviä stoppeja (meidän tasoon nähden) Christan Elinalle kertomien vinkkien avulla ja vauhtikin pysymään hyvänä! Eli ihan vaan niin, että itse liikun pois päin, lelu kädestä roikkuen. Voin olla selinkin koiran tulosuuntaan ja siitä saa kropan kääntymisenkin sitten avuksi pysäytykseen. Ehkä näinkin voisi alkaa työstämään tätä ongelmaa.. Tavallaan samaa mitä ollaan tehtykin, pienin lisämaustein :)

Jäävät. Elina naksutteli oikeat. Istu & maahan hyvät. Seisominen oli taas vähän hukassa, joten tehtiin helppoja, ne hyvin.

Tunnari. Rivissä, hyvin.

Ruutu vielä loppuun -nyt meni oikealle paikalle heti!

2. kierros

Noudot. Eka puukapulalla. Tässä mie aloin seliseliselitellä, että en muka voi ottaa Elinan kapulaa, kun siinä on niin pienet laipat ja ja ja ja... Elina sitten sanoi, että otat sen. Ja hyvinhän se nosti -ei yhtään possuilua tai epäröintiä. Vauhtipalkka. Sitten toinen, lähinnä reenattiin, ettei reagoin Elinan käskytyksiin, kun oli niin täpinöissään menossa kapulalle, kun nyt ollaankin vaa haettu sitä intoa&vauhtia viime aikoina. Hyvää teki tämä malttamis treenikin, näitä pitäisi nyt ottaa enempikin kuvioihin mukaan.

Sitten metskulla. Tässäkin mie aloin änkyttämään, että ei me metallia, kun se on ollu niin vaikea. Ei etenkään täällä paskapohjalla... Noh, taas mua potkastiin ja löysin itteni nakkaamasta metallikapulaa. Samanlailla vauhtinoutona, eikä nostossa/pidossa ollu mitää ongelmia!!

No eihän ihme ole, ettei me edetä missään, kun ohjaaja on tällanen vellihousu, ettei uskalla kokeilla mitään!

Seuraaminen. Elina liikkuroi. Etenkin alussa edisti normia enempi. Eikä taaskaan jotenki ollu hyvää... Äh, oli kyllä innokas, mutta ei jotensakin keskity niinku haluisin. Perusasennon kontaktit on ny hyviä, tapittaa möllötti vaikka juteltiin kauakin väleissä. Loppuun tehtiin nameilla perusasento harkkaa, että tulisi vaikeistakin kulmista oikeaan kohtaan. Tässäkin meinasin alkaa jotain selittämään, mutta tajusin itekin pitää turvan ummessa

Merkkiä. Ekalla kerralla lelu merkin takana, muuten Elina heitti palkan. Ihan kohtuu hyviä. Seinän ja merkin menoon väli oli hankalampaa kun keskellä olevalle merkille meno -hyvä huomio Elinalta jälleen!

Ruutu vielä loppuun. Jätin Kipen merkille ja menin ite lähetys kohtaa (EVL-kuvio siis ilman merkille lähetystä). Meni kivasti oikealle paikalle markkerille, mutta oli havaittavissa pientä epävarmuutta menossa kuitenkin. Selkeästi matkalla mietti, että meneekö nyt niinkuin pitää. Iso palkka vaan, että oikein sä teet 

Jäipä hyvä mieli treeneistä, valeraskauden kanssa painiva Pönninenkin oli oikein pirtsakalla tekotuulella! Yhtenä päivänä kun tultii töistä, oli Kippe koonnut "pennut" yhteen pesään meidän sängylle...voi toista pientä "äitiä"! Pikkusen nauratti...