Skippy the Super Model pääsi Rukka Sportin videokuvauksiin Messilän Pirunpesälle :)

2013-07-03%2010.12.26-normal.jpg
"Joko mennää?"

2013-07-03%2010.10.30-normal.jpg
"Sitten sun pitäis tehä näin ja näin", "Okei, kyllä mä hei hanskaan tän!"

-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Kuten jo aiemmin kirjuuttelin, niin Wiuppa on vaikuttanut omaan silmään turhan väsyneeltä. Nyt se hörpöttää jo viidellä pytyllä. Lepo ja parempi ruoka alkavat tehoamaan.

Maanantaina ja tänään oon tehny pihassa vain pientä kivaa - muutamia eteenlähetyksiä pihaesteillä. Myös Figo&Koponen on päässyt nauttimaan tästä hauskuudesta.

Arkitreenit alkoi mennä jossain vaiheessa jo aika rutiiniksi ja huomasin humputtelevani ratoja muiden kanssa, hiukan päämäärättömästi. Toki aina lisäsin ratoihin joitain meidän kehittämiskohteita, jos olin radan suunnitteluvuorossa, ja kontakteja on yritetty jauhaa aika säännöllisesti. Nyt vielä tuo jauhaminen pitää saada hauskemmaksi.

Palasten yhteensovittaminen tuntuu olevan kohtuu helppoa, joten lienee syytä palata perusasioihin ja tehdä lyhyitä motivoivia pätkiä, kontaktien lisäksi. Niissäkin enemmän palasten hieroskelua ja leikkejä.

Myös tulosten tuijottamisesta on tullut taas liikaa tapa, vaikka niiden unohtaminen oli juuri se syy, miksi homma lähti pelaamaan. Vieläkin harmittavasti näkee sitä koirien torumista vaikka syy on usemmiten muualla.

Figo on saanut nauttia lyhyistä ja tehokkaista treeneistä, silloin kun on päässyt mukaan. Kesän ensimmäiset radat oli sen kanssa ihan hirveitä ja kontakteista ei ollut tietoakaan. Nyt se on taas vanha hyvä ittensä tai jopa parempi. Niin se vaan konkarikin lukee ohjausta koko ajan paremmin ja minusta sen kääntyminen on mennyt koko ajan eteenpäin.

Figolla on ollut pientä jäykkyyttä ja osittain siksikin en ole viitsinyt sitä kauheasti hypyttää. Wiulla taas on ollut vauhdikkaita ja vaarallisia tilanteita ja en tiedä, ovatko ne vaikuttaneet sen kroppaan. Hyvä, että saan ew:t  tsekattavaksi tällä viikolla.

-------------------------------------------

Käytin ew:t tsekkauksessa Laioksella.

Wiu oli solmussa, kuten epäilin. Se ei ole tuntunut viimeaikoina treenatessa ja kisatessa ihan omalta itseltään ja viimeinen vaihde on uupunut. Ainakin oikea puoli oli kauttaaltaan jäykkä, siis silminnähden lyempikin kuin vasen puoli ja ei oikein antanut oikaista sen puoleisia koipiaan. Hoidon jälkeen oli suorassa. Nyt jäävät kyllä Purina Openin voiton tavoittelut väliin. Sain vielä toisen hoitoajan ensi perjantaille.

Figo konkarista antoi posittivista palautetta, että on hyvässä kunnossa ikäisekseen. Olihan siinä toki kieroutta lantiossa ja hoiti vasemman takatassun kinnertä (toivottavasti oikein). Figolle uutta hoitoa syksyllä.

Hyvä, että tuli käytyä.

Pasi