Wiu aloitti Hyviinkäällä kisaamisen kakkosluokassa kahdella lähdöllä. Tuomari oli Luomalan Henkka, jonka radat olivat mun mielestä just sopivia kakkosten radoiksi - kivaa rallattelua ja sopivasti muutama tarkkaavaisuutta vaativa kohta. Tässä ensimmäisen radan ratapiirros:Tässä Wiun ratasuoritus, jolla heti ensimmäisestä kakkosten lähdöstä nolla, ja kaiken kukkuraksi vielä voitto!!!!

Just ennen toista lähtöä mua rupesi jostain syystä jänskättämään poikkeuksellisen paljon. Lähtö kuitenkin onnistui hyvin ja A:n kohdalla alkoi tuntua siltä, että me hoidetaan tää homma. Kuitenkin heti A:n jälkeen Wilmalle kävi nuoren koiran käpy ja se kompuroi rimaan. Varmaan ajoitti hypyn väärin. Kohta sama hyppy mentiin uudelleen ja itsekin menin vähän hämilleen, kun rima oli maassa. Niinpä mun sijainti  ja riman puuttuminen imaisivat Wiun putkeen uudestaan, kun olisi pitänyt mennä kepeille. Rata oli kuitenkin kiva tehdä loppuun asti. Otettiin vielä ylösmenokontakti huolella puomille. Tässä Wiun hyllyrata.


Kakkoset lähti mukavasti liikkeelle heti nollavoitolla. Nälkää kuitenkin jäi, sillä sillä tuplat olisi ollut vielä parempi. Katsotaan miten Vantaalla kulkee.