Taas tutulla pikkuporukalla hakua treenaamassa, eli minä, Henna&Tanja. Ja taas nippanappa ennen pimeää. Figo oli mukana alueen tallauskoirana ja lopuksi käytiin vähän lenkillä. Vasta illalla Pasi sitten sanoi, että olisi Figollekin voinut jonkun ukon ottaa...mutta nyt jäi ottamatta... =/

Skippy oli ensimmäinen ja haki 4 maalimiestä, etukulmat ja keskipiilot. Ilman apuja. Maasto oli mukavaa ja melko tasaista kangasmetsää. Nyt oli melkoinen tuulikin takarajalta päin.

Kaikki meni oikein hyvin, taitava likka jo! :) 2. ja 4. pisto oli oikein erinomaisia, koska lähetin ennen piiloja, niin joutui takarajalla kääntymään aluetta eteenpäin ennen kun piilo löytyi. Tähän auttoi tuuli hyvin, kun tuli piilojen takaa. 1. ja 3. lähetin niin, että löytyi suoraan edestä.

Kolmelta ekalta lihapullia (maalimiehet kuljettivat myös) + ekalta revityslelua. Viimeseltä vaan Figon voittama jättitennispallo, joka olikin mieluisa!

Nyt muutettiin kokonaan Ahtialan kämpälle, mökiltä pois. Ihan tuli haikea olo, kun eilen lähti vikaa aamua mökiltä töihin. Ja hieman tylsää mennä pieneen kämppään pois metsän keskeltä...mutta ompahan nyt tavarat samassa paikassa. Kippeä selvästi kaikki äänet vähän kummastutti -mökillä kun ei paljon muiden elo ole kuulunut. Kun touhusin illalla paikkoja järjestellen, kulki Skippy perässä kun varjo...